OVAN

Posao: Shvatite konačno koliko vas ljudi cene i počnite i sami da malo bolje tretirate sebe. Ljubav: Stižu komplimenti, oni će vam pojačati samopouzdanje.Zdravlje:  Prolazna slabost.

BIK

Posao: Mlađi pripadnici znaka na velikom testu, zatražite podršku i pomoć starijih.  Ljubav:  Muče vas neke sumnje, morate razjasniti ono što vam ne da mira. Zdravlje: Promenite ishranu.

BLIZANCI

Posao: Puni ste poslovnog elana, razmislite gde se u trenutnim interesovanjima krije najveća prilika za budućnost.  Ljubav: Pazite se prebrzih reakcija.   Zdravlje: Provedite bar malo vremena na svežem vazduhu.

RAK

Posao:  Teški razgovori, najviše problema se odnosi na finansijski sektor.  Ljubav: Morate da postavite čvršće granice kad je reč o vašoj intimi.  Zdravlje: Povoljno vreme za stomatološke intervencije.

LAV

Posao: Ulazite u mali konflikt, povucite se pre nego što se žar rasplamsa.  Ljubav:Nekome ste dali jedan prst, a on bi sad i celu šaku. Da li je opravdano? Zdravlje: Pijte više biljnih čajeva.

DEVICA

Posao: Ostavićete fantastičan utisak na nekoga, ako se potrudite, moguće su ozbiljne nagrade.Ljubav:  Ostanite uzdržani inače bi jedan običan razgovor mogao da završi u svađi. Zdravlje:  Ugrožena bešika.

VAGA

Posao: Spremni ste da prihvatite krupne obaveze, tražite da dobar deo toga dobijete "napismeno".  Ljubav: Nađite ravnotežu između ljubavi i druženja s prijateljima.Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao:  Spremni ste da otvoreno saopštite svoje mišljenje, ali nije baš zrela prilika za to. Ljubav:  Neobično topli pozdravi sa neočekivane strane. Zdravlje: Muke s kilogramima.

STRELAC

Posao: Neko pokušava da umanji vaš doprinos, ne dozvolite da istina ostane sakrivena.Ljubav: Gubite poverenje, a ono vam je neophodno da nastavite vezu. Zdravlje: Nesanica.

JARAC

Posao: Formalni sastanak će proći dobro, ali pazite na svoj ukupan izgled i ponašanje. Ljubav: Gubite interesovanje za partnera. Zdravlje:  Menjajte navike u ishrani.

VODOLIJA

Posao: Dobijate lepu ponudu, ako niste u mogućnosti da je prihvatite, nemojte je odbijati već je odložite. Ljubav: Ulazite u nesporazum koji može postati prilično nezgodan. Zdravlje: Ako ne možete sami, krenite na treninge sa društvom.

RIBE

Posao: Prijatno iznenađenje na poslu, ulepšaće vam celu nedelju.  Ljubav: Spustite "temperaturu", biće bolje da razgovarate s partnerom kad se situacija malo smiri.  Zdravlje: Bol u leđima.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.