OVAN

Posao: Ne zalećite se s prevelikom potrošnjom, treba da smanjite troškove.  Ljubav: Jako polje komunikacije, ako vas čeka neki neprijatan razgovor, danas je dobar dan za to. Zdravlje:  Ako već morate na intervenciju, zakažite je što pre.

BIK

Posao: Neočekivani susret može vam doneti šansu za lep poslić ili neki dobar kontakt.  Ljubav: Divan razgovor s partnerom, uživajte u bliskosti. Zdravlje: Moguć kašalj.

BLIZANCI

Posao: Planirali ste veliki posao, ali sve će ostati samo na planovima za danas. Ljubav:  Morate provesti malo više vremena s partnerom. Zdravlje: Muči vas višak kilograma. 

RAK

Posao: Proverite svoje prioritete, možda možete da neke stvari ostavite za drugi put.   Ljubav: Odnosi sa partnerom i porodicom biće nategnuti, merite svaku reč pre nego što izgovorite. Zdravlje: Ako priželjkujete prinovu, zvezde su na vašoj strani.

LAV

Posao: Usporite tempo, zapeli ste iz petnih žila da završite veliki posao. Bolje je da ga podelite na nekoliko dana.Ljubav: Ako uopšte imate vremena za zabavu, potrudite se da brige ostavite "napolju".Zdravlje: Morate da legnete ranije, preumorni ste. 

DEVICA

Posao: Imate jaku motivaciju za jedan kućni projekat, svi će biti oduševljeni i spremni da vam pomognu. Ljubav: Niste zadovoljni odnosom partnera prema vama, a ni prema vašim prijateljima. Popričajte s njim.  Zdravlje:  Problemi sa sluhom.

VAGA

Posao: Proverite sa partnerima kako biste mogli da obaveze malo ravnopravnije rasporedite.  Ljubav: Ljubavna romansa se polako hladi, ali još ima nade da se iskrice sačuvaju.  Zdravlje: Moguća povreda.

ŠKORPIJA

Posao: Situacija je ozbiljna, mogući su i novčani problemi.   Ljubav: Slobodno progovorite o svojim osećanjima, nemate šta da krijete.  Zdravlje: Čuvajte se insekata.

STRELAC

Posao: Pojednostavite poslove, mnogo detaljišete oko nekih faza.   Ljubav: Veza postaje sve ozbiljnija, možda je vreme da razgovarate o tome šta ćete dalje.  Zdravlje: Što pre proverite šećer. 

JARAC

Posao: Nemojte prihvatati olake dogovore, možete izvući "deblji kraj" kasnije. Ljubav: Imate mnogo razloga za optimizam, prijatan odnos se lepo razvija.Zdravlje:  Moguć anksiozni napad.

VODOLIJA

Posao: Pomozite i saradnicima da nađu pravu meru ozbiljnosti u pristupu poslu inače će zavladati mala anarhija. Ljubav: Očuvajte porodične običaje, oni će učvrstiti i partnersku vezu. Zdravlje: Preterujete sa suplementima, ni to nije dobro.

RIBE

Posao: Pravite grandiozne planove, ali je veliko pitanje da li ćete uspeti da bar deo toga ostvarite.  Ljubav:  Nemirni ste, nervozni, da li ta napetost dolazi od partnera ili od vas samih? Zdravlje: Moguće alergije.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.