OVAN

Posao: Kad budete podvukli crtu, pokazaće se da niste toliko radili koliko ste mislili.  Ljubav: Obigravate oko jedne teške situacije, ali konačno morate da se uhvatite ukoštac sa problemom.Zdravlje:  Pratite holesterol.

BIK

Posao: Trenutak je da pokažete svoju kreativnu stranu.  Ljubav:  Donošenje odluke vam teško pada, ali će rezultat biti veliko olakšanje. Zdravlje: Bolovi u vratu.

BLIZANCI

Posao: Lako je pristupiti poslu s puno oduševljenja, treba izdržati kad vam već svega bude dosta. Ljubav: Dan pun strasti s partnerom, opustite se.  Zdravlje: Ako ne stižete u teretanu, odvojite bar vreme za šetnju. 

RAK

Posao:  Raširite krila, pokažite koliko možete i za šta sve imate talenta.  Ljubav: Malo ste nesigurni, a nemate razloga za to. Zdravlje: Posetite očnog lekara.

LAV

Posao: Ako vi ne date najbolji primer, ne tražite od drugih da pruže svoj maksimum.Ljubav: Sagledajte malo realnije šta je to što dobijate, a šta biste, navodno, izgubili. Ako je ishod uopšte neki gubitak...  Zdravlje: Problemi sa konstipacijom.

DEVICA

Posao: Previše vremena gubite na detalje, obratite pažnju samo na glavne stvari.Ljubav:  Uživajte u pažnji partnera. Zdravlje:  Izbegnite masnu hranu.

VAGA

Posao:  Oklevate sa početkom jednog posla i imate pravo što ste toliko uzdržani. Ljubav:  Trenutak je da se malo distancirate i vratite svoj duševni mir. Zdravlje: Potražite savet dermatologa.

ŠKORPIJA

Posao:  Naporan dan, mnogo više obaveza nego što ste očekivali. Ljubav: Ne brinite zbog sitnih trzavica, lako ćete prevazići sve nesporazume.  Zdravlje: Nervirate se, jer višak kilograma nikako da spadne.

STRELAC

Posao:  Ako želite, danas možete da osvojite ceo svet.   Ljubav:  Ljulja se sam osnov vaše veze, nećete lako vratiti uzdrmano poverenje. Zdravlje: Problemi sa proširenim venama.

JARAC

Posao: Ne morate baš sve da radite sami, vreme je da obezbedite sebi bilo kakvu pomoć. Ljubav: Na putu ste da spojite posao i ljubav, pazite da se ne "okliznete".Zdravlje:  Okrenite se prirodnim lekovitim sredstvima.

VODOLIJA

Posao: Imate sjajne saradnike, a vi ste stalno zabrinuti. Opustite se bar malo. Ljubav: Savršen dan za usamljene Vodolije. Zdravlje: Spremni ste za detoks.

RIBE

Posao: Trenutak je za odluku, odmerite dobro sve pluseve i minuse.  Ljubav: Zanimljivo poznanstvo u većem društvu, šta možete da izgubite? Zdravlje: Izbegnite klimu, radije se rashlađujte osvežavajućim napicima.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.