OVAN

Posao: Pazite na svaku reč koju izgovorite, moguće su veoma neprijatne omaške i pogrešne poruke. Ljubav: Puni ste strasti i ljubavi, partner će biti oduševljen.Zdravlje:  Tegobe sa leđima.

BIK

Posao: Zastoj u kreativnosti, dobro prolaze samo oni pripadnici zraka koji rade rutinske poslove. Ljubav: Zdravlje: Problemi sa kožom zbog preteranog znojenja. 

BLIZANCI

Posao: Nema vremena za ćaskanje sa kolegama, morate ubrzano da završavate obaveze. Ljubav:  Drama u porodici, treba malo više slušati, a manje pričati. Zdravlje: Nervoza uzima svoj danak.

RAK

Posao:  U zaostatku ste s poslom još od prethodne nedelje, a sada stižu novi zadaci.  Ljubav:  Skloni ste flertu, ako ste sami, biće dosta ponuda. Zdravlje: Izbegavajte mesne prerađevine i jake sireve.

LAV

Posao: Otvara se novi kanal saradnje, iskoristite ga maksimalno.Ljubav:Kritična situacija u partnerskim odnosima, probajte da malo spustite "temperaturu".  Zdravlje: Obavezno na pregled kod ginekologa.

DEVICA

Posao: Stiže "hladni talas" u odnosima s kolegama, nemojte pridavati previše pažnje tome, proći će.Ljubav: Partner pruža podršku koja će vam mnogo značiti.Zdravlje:  Morate na dijetu. 

VAGA

Posao: Nemate dovoljno pomoći na poslu, ali ipak mora da se obavi sve. Proverite prioritete i krenite. Dobro Ljubav: Čak i u najzdravijim odnosima je ponekad neophodno "zavrnuti rukave" i malo više raditi na razumevanju.  Zdravlje: Budite pedantniji sa uzimanjem terapije.

ŠKORPIJA

Posao: Odlično se snalazite u redovnom poslu, ali imate i dobre ideje za njegovo unapređenje. Ljubav:  Ne uspevate da pridobijete partnera za promene koje priželjkujete.  Zdravlje: Moguće srčane tegobe.

STRELAC

Posao: Kontakti sa visokopozicioniranim osobama, budite pažljivi i tačni. Ljubav:  Moguć povratak stare ljubavi. Zdravlje: Ne preterujte sa energetskim napicima.

JARAC

Posao: Držite se dogovora, jer je to jedini način da ne budete na gubitku. Ljubav: Treba vam malo vremena samo za vas, neka partner pričeka. Zdravlje:  Moguće povrede.

VODOLIJA

Posao: Obraćate pažnju i na najmanji detalj, to će nadređeni umeti da cene.  Ljubav: Razmislite o emotivnom životu, ako nastavite ovako, mnogo vremena proći će uludo. Zdravlje: Prevelika napetost.

RIBE

Posao:  Dobijate mnogo različitih instrukcija, proverite šta je pravi zadatak koji žele da bude obavljen. Ljubav: Borite se protiv svojim osećanja, bolje  je da se sa njima suočite.  Zdravlje: Neophodan vam je duži odmor.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.