OVAN

Posao:  Danas ste u svom elementu, sve vam ide od ruke.  Ljubav: Zanosni ste, niko ne može da vam odoli, doterani od jutra do mraka.Zdravlje:  Moguće su srčane smetnje.

BIK

Posao:  Morate da zatražite mali predah, previše ste opterećeni. Ljubav:  Suviše ste okrenuti sebi, pomislite malo i na to kako je partneru. Prolazite kroz težak period, ali i on vas prati u stopu.   Zdravlje:  Dosta ste neraspoloženi.

BLIZANCI

Posao:  Uzalud odugovlačite s poslom, samo vam se nagomilavaju obaveze. Ako ne stignete da završite, moraćete nešto i da obavite tokom vikenda.  Ljubav: Ni partner ni vi niste zadovoljni, moguć je razlaz.Zdravlje: Osećate se pomalo teskobno.

RAK

Posao:  Morate da date više od sebe ako želite da aktuelni projekat bude uspešan.  Ljubav: Sreća je možda i bliža nego što mislite, okrenite se malo oko sebe. Zdravlje: Jako ste umorni, ne planirajte ništa za vikend.

LAV

Posao: Vrlo ste uzbuđeni zbog novih planova, možda čak i menjate posao.Ljubav: Ne spavate zbog nekog, opustite se, ne zaslužuje to.   Zdravlje: Budite oprezni pri fizičkima aktivnostima.

DEVICA

Posao: Sigurno ste nekog zadužili u prošlost, zatražite sada da vam se vrati usluga.Ljubav: Dramatično zategnuti odnosi, razmišljajte kako ćete izgladiti situaciju. Zdravlje:  Dobro se osećate.

VAGA

Posao: Nije vaša dužnost da tražite rešenje iz aktuelnog problema.Ljubav: Slučajan susret bi mogao da uzburka sve u vama. Zdravlje: Odlično ste raspoloženi.

ŠKORPIJA

Posao: Osećate se kao da vam neko prigovara, a zapravo želi da sam dođe do izražaja.  Ljubav: Zdravlje: Moguća nesvestica, vrtoglavica, glavobolja.

STRELAC

Posao:  Gledajte malo širu sliku, zadubili ste se u dva-tri "drveta" pa ne vidite "šumu".  Ljubav: Razmislite da li je aktuelni partner baš ono što tražite u životu.  Zdravlje: Pojačan apetit.

JARAC

Posao:Ljubav: Morate brzo da prevaziđete aktuelnu tenziju. Zdravlje:  Prijaće vam jača fizička aktivnost.

VODOLIJA

Posao: Imate mnogo ideja, ali nemojte odmah sve da ih predstavite. Ostavite nešto samo za sebe. Ljubav: Nešto neće ići po planu, tako da unapred smislite i plan B.Zdravlje: Pojačajte hidrataciju.

RIBE

Posao: Veliki izazov za perfekcioniste, nemojte da insistirate na detaljima danas.  Ljubav: Uživajte u romantičnoj atmosferi. Zdravlje: Mogući grčevi u mišićima.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.