OVAN

Posao: Slobodno se bacite sami na posao, ovaj dan će zavisiti od vašeg "solo" nastupa.   Ljubav: Partner pokušava da prikaže situaciju kao bezazlenu, ali vi niste baš ubeđeni u to. Zdravlje:  Čuvajte se prehlade, jake promaje i promena temperature.

BIK

Posao: Konačno ste dobili šansu da malo predahnete, a da kolege preuzmu bar deo posla koji treba da vodite ekipno. Ljubav: Danas ipak stavite sebe na prvo mesto.   Zdravlje: Prija vam lakša hrana.

BLIZANCI

Posao:  Oslonite se na svoju intuiciju, ona će vam ukazati kako da se postavite u nezgodnoj situaciji. Ljubav: Jedva čekate jedan susret, to vam dovoljno govori o emocijama. Ne morate više da ih preispitujete.Zdravlje: Pojačajte brigu o koži lica.

RAK

Posao: Imate veliku pomoć saradnika, pa slobodno planirajte da obavite veliki deo posla.  Ljubav: Razočarani ste, ali nije baš sve tako crno.  Zdravlje: Osetljivo grlo.

LAV

Posao: Mogući potresi u finansijskom sektoru, pazite se nepromišljenih troškova. Ljubav:  Neko želi da sazna sve o vama, da li ste spremni da se otvorite? Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao:  Nemojte da ulazite u sumnjive poslove, čeka vas potencijalni rizik, a izgledi na uspeh su mali.Ljubav: Toliko ste zakomplikovali situaciju da ni sami više ne znate kako da se iz nje izvučete.Zdravlje:  Muči vas želudac.

VAGA

Posao: Uzalud čekate da se konkurencija postavi pošteno i fer, bolje je da gledate u svom pravcu i sami gurate ka uspehu.Ljubav: Ne donosite odluke prebrzo, sigurno ćete zažaliti.Zdravlje: Odmarajte se danas.

ŠKORPIJA

Posao: Napravite običan, "starinski" plan rada, jer mnogo zaostajete. Ljubav: Popuštaju vam kočnice u društvu, ako ste s partnerom, njemu to neće prijati.  Zdravlje: Niste naspavani.

STRELAC

Posao:  Vrlo funkcionalne promene na poslu, malo će se svi čuditi, ali će brzo prihvatiti novine. Ljubav: Vratite se korak nazad, veza nije osuđena na krah, ali morate napraviti malu pauzu.  Zdravlje: U teškom ste stresu.

JARAC

Posao: U stanju ste da ostvarite sve što zamislite, slobodno planirajte "široko". Ljubav:  Vaš šarm dolazi do izražaja, računajte da će biti raznoraznih predloga. Pažljivo birajte. Zdravlje:  Pripazite na bubrege.

VODOLIJA

Posao: Moraćete da tražite pomoć kolega, a možda i da potegnete lične "veze" da bi se ne došlo do važnih informacija. Ljubav: Sve se može izgladiti, ne dozvolite da nesporazum ode dalje.  Zdravlje: Oticanje nogu može biti problem.

RIBE

Posao:  Važniji je kvalitet nego kvantitet, ali šefovima to nije uvek lako dokazati. Ljubav:  Suviše se oslanjate na savete i sugestije koje dolaze spolja, a samo vi znate pravu istinu. Priznajte je sebi. Zdravlje: Bolovi u leđima.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.