OVAN

Posao: Moguć iznenadan službeni put, nemojte se buniti već se samo spremite što pre. Ishod će biti veoma povoljan.   Ljubav:  Budite spokojni, partner vam je vrlo stabilan. Zdravlje: Glavobolja. 

BIK

Posao: Okruženi ste ljudima koji bi vam rado pružili podršku, ali vi se ponašate kao da vam nije potrebna. Ljubav:  Dosta ste napeti, nemojte se upuštati u preozbiljne razgovore, mogli biste zažaliti. Zdravlje: Problemi sa očima.

BLIZANCI

Posao: Čitav dan prolazi u ubitačnom ritmu, ne očekujte nikakav predah. Pripremite se na mogućnost da bude više takvih dana. Ljubav: Otkriva se teška tajna, ne dozvolite da to poremeti odnose sa partnerom.Zdravlje: Dosta ste iscrpljeni.

RAK

Posao:  Nemojte da ulazite u diskusije, nema načina da progurate ono što želite. Međutim, vašu uzdržanost će umeti da cene. Ljubav: Hvata vas melanholija, ne možete da se oslobodite sećanja na nekoga.  Zdravlje: Čuvajte se klima-uređaja, nađite način da se zaštitite od direktnog udara. 

LAV

Posao: Priželjkujete ulazak u jedan zatvoreni krug, pokušajte prvo da ojačate komunikaciju sa nekim članovima grupe. Ljubav: Partner vas nervira, ali znate da na kraju ta faza prođe. Zdravlje: Solidno.

DEVICA

Posao:  Borite se sa zadacima koji vam nisu do kraja jasni, tražite dodatno objašnjenje i pomoć. Moguće je da će neki od njiih biti odloženi.Ljubav: Dajte partneru malo više prostora, nemojte da ga previše opterećujete.Zdravlje: Dosta ste dekoncentrisani, probajte mentalni fitnes.

VAGA

Posao: Pokažite veću pažnju i oprez na poslu. Držanje i ponašanje se cene ponekad i više nego sam učinak.Ljubav: Imate pravo da pitate šta se dešava, nemojte da patite u tišini i vrtite razne pretpostavke po glavi.Zdravlje: Proverite šećer.

ŠKORPIJA

Posao: Pretresite svoj CV, možda će vam uskoro biti potreban. Ljubav:  Imate pomalo destruktivni odnos prema intimnoj vezi, može vam se to osvetiti. Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Pojačana kontrola na poslu, može se slučajno otkriti problem o kojem ste već dugo brinuli.  Ljubav: Tajanstvene poruke, moguće udvaranje.  Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

JARAC

Posao: Lakše biste odradili posao kad biste imali bar malo mira. Probajte da isključite telefon na par sati. Ljubav: Muči vas čežnja, ako ne možete da izdržite, uputite tu poruku o kojoj maštate. Zdravlje:  Zakažite ultrazvuk. 

VODOLIJA

Posao:  Dobijate novi zahtev u zadnji čas, moguće je da ćete morati da radite prekovremeno.  Ljubav: Ako vi pokažete istinsko interesovanje, postaćete interesantniji - zagledajte se u oči potencijalnom partneru.  Zdravlje: Mogući blagi udari anksioznosti.

RIBE

Posao:  Radite punom parom, računajte da će sve biti kao pod konac. Ljubav: Doterajte se, na pomolu zanimljivi susreti.  Zdravlje: Stomačni problemi.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.