OVAN

Posao:  Danas ćete dosta mešati posao i zadovoljstvo, samo pazite da se situcija ne otrgne kontroli.  Ljubav: Uživate u fantastičnoj hemiji, ali ipak ostavite malo vremena i za odmor.Zdravlje: Kockate se sa zdravljem.

BIK

Posao: Ne možete da zamislite da neko bude toliko nelojalan, ali vreme je da se suočite sa istinom.  Ljubav:  Harmonični odnosi, bliži se neki važan datum, morate razmisliti o poklonu. Zdravlje: Čuvajte se preloma i iščašenja.

BLIZANCI

Posao: Budite spokojni, vaša situacija je potpuno sigurna i stabilna. Hrabro iskažite svoje stavove. Ljubav: Susret sa strancem može doneti više uzbuđenja nego što ste se nadali.Zdravlje: Dobro.

RAK

Posao: Uspostavili ste jednostavnu i efikasnu rutinu, ali će ona danas biti na testu. Ljubav: Preosetljivi ste, čak i plačni, ali partner će umeti da vas uteši. Zdravlje: Muke sa celulitom.

LAV

Posao: Želite brze rezultate, ali situacija na poslu vam ne ide na ruku. Ljubav: Imate mnogo razumevanja za drugu stranu, ali neki potezi zaista nisu u redu. Zdravlje:  Usporite sa treninzima dok traju vrućine.

DEVICA

Posao: Malo se opustite, nije sve tako crno. Imate mnogo prilika da popravite utisak i uskoro se niko više neće vraćati na slučajno učinjene previde. Ljubav: Moguća veza sa osobom iz druge zemlje, druge kulture illi  Zdravlje: Vreme je za dijetu.

VAGA

Posao: Dan pun pozitivne energije, bićete veoma dobro raspoloženi i kolege će to primetiti, a i uzvratiti ljubaznošću.Ljubav: Ne ustručavajte se da priđete osobli kojoj se divite izdaleka.Zdravlje: Psihičke tegobe, nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Pokažite iskrenu zahvalnost prema osobi koja uvek stoji uz vas i redovno vam "čuva leđa". Ljubav: Jedna platonska veza bi mogla da postane i romantična.Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao:  Osećate nelagodu zbog osećaja da su vas ostavili na cedilu. Razmotrite detaljno obaveze napravite jasan plan. Proverite da li su svi upoznati sa onim što se očekuje. Ljubav: Hvata vas nostalgija, ne vucite neke prebrze poteze, jer je ovo možda samo faza. Zdravlje: Umor ne prolazi.

JARAC

Posao: Zaboravili ste neke vrlo zanimljive ideje, a one vam donose neočekivane poslovne šanse.  Ljubav: Vrlo ste privlačni i elegantni, komplimenti i predlozi samo pljušte.Zdravlje:  Moguća iritacija kože.

VODOLIJA

Posao:  Kolege vole da sarađuju s vama, prihvatite poziv za učešće u novom projektu. Ljubav: Planovi za vezu odmiču, a vi još niste sasvim sigurni u svoje emocije. Zdravlje: Pojačajte suplementaciju.

RIBE

Posao: Vi ste mašina za ideje, to će nadređeni umeti da cene. Ljubav:  Za zaljubljene, predivan dan koji će provesti u lepim maštanjima. Zdravlje: Odlično.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.