OVAN

Posao: Budite otvoreniji prema kolegama, slobodno napravite i neku šalu, ostavljate pomalo uštogljen utisak.    Ljubav: Vaš smisao za humor najbolje razume vaš partner. Zdravlje: Neispavani ste.

BIK

Posao:  Stiže novac koji još niste očekivali, ali će se javiti i neplanirani troškovi. U porodici se otvara problem za koji ćete morati da pomognete finansijski.  Ljubav: Pozitivan ishod razgovora s partnerom, ali to ne znači da je sporovima kraj.  Zdravlje: Manji problemi sa varenjem. Dobro zdravlje u celini.

BLIZANCI

Posao: Nemojte previše da se umarate, čekaju vas veći napori za koje treba mnogo više snage, strpljenja i vremena nego što ste vi to navikli. Ljubav:  Velika očekivanja, opustite se i dobićete više nego što ste se nadali.. Zdravlje: Stabilno.

RAK

Posao: Klonite se osoba za koje niste sigurni da li možete da im verujete. Mnogo je intriga, nešto će se loše završiti ako ne budete oprezni. Ljubav: Sve nežniji razgovori, sve veća bliskost, veza bi mogla da pređe na još viši nivo. Zdravlje: Prijaće vam masaža.

LAV

Posao: Čeznete za pravim profesionalnim izazovom, osećate da biste mogli mnogo da postignete.Ljubav: Nemate razloga za brigu, sve je u najboljem redu, samo je na površini došlo do sitnih nesporazuma. Zdravlje:  Odmarajte se više.

DEVICA

Posao: Razvoj situacije vam ide u prilog, postaće jasno koliki deo posla vi zapravo obavljate. Ljubav: Ako nastavite ovako, izgubićete poverenje partnera. Da li je to baš ono što ste spremni da žrtvujete?  Zdravlje: Muči vas gorušica.

VAGA

Posao: Slobodno prihvatite ponudu, vi ćete uspeti da izvučete korist za sve koji su u igri. Samo pazite na eventualne nepreciznosti, ne dozvolite da kasnije nastane problem zbog njih. Sve dogovorite jasno. Ljubav: Spremni ste da izađete u susret partneru, ali ni on ne zna baš tačno šta želi. Zdravlje: Bolovi u nogama. 

ŠKORPIJA

Posao: Imate baš visoka očekivanja, ali finansijski rasplet situacije vam uopšte ne ide u prilog. Ljubav: Osećate da neko nema dobre namere, sačuvajte svoju intimu za sebe. Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Od pomoći će vam biti jedno površno poznanstvo, dobićete važne informacije i otvoren put ka novoj zaradi. Ljubav: Zračite šarmom, vrlo ste komunikativni, pazite da to neko ne shvati pogrešno. Zdravlje: Problemi sa venama.

JARAC

Posao: Smireno tražite ono što vam po pravu pripada, nema razloga da bilo ko pada u vatru.  Ljubav: Stabilna situacija, bez puno uzbuđenja, ali i bez nemira. Zdravlje:  Nipošto ne izlazite na sunce.

VODOLIJA

Posao: Postavite se jasno, sve što nadređeni traže od vas i vi imate pravo da tražite od drugih. Ljubav: Partner očekuje da pomognete u svim zajedničkim obavezama. Zdravlje: Čuvajte kičmu.

RIBE

Posao: Okružite se uspešnijim ljudima i odmah će i vaše ambicije da malo porastu. A vi možete više. Ljubav: Loše se osećate, neraspoloženi i melanholični, ali to će brzo proći. Zdravlje: Glavobolja.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.