OVAN

Posao: Napet dan, pun frustracija, ali važno je samo da pokažete strpljenje.  Ljubav: Budite strpljivi, fleksibilni i razmišljajte malo šire nego obično. Niste uvek samo vi u pravu. Zdravlje: Opasnost od povreda.

BIK

Posao:  Svi vas vole danas, a najviše oni koji zavise od vas. Pokažite razumevanje, ako možete da nekome izađete u susret, uradite to.  Ljubav: Ne upuštajte se u rasprave, bolje je da prosto preskočite neprijatne teme. Zdravlje: Stomačne tegobe. 

BLIZANCI

Posao: Profitabilno finansijsko stanje i poslovni rast daju vam nadu da ćete ovog leta moći da budete mirni, pa uživajte u vikendu i ne brinite previše. Ljubav:  Savršen dan za Blizance u braku, a obećavajući poziv za usamljene. Zdravlje: Nema značajnih zdravstvenih problema.

RAK

Posao: Zaglavili ste se u nekom poslovnom haosu, uprkos vikendu, ne uspevate da se opustite do kraja. Ljubav: Topli, prijatni odnosi, harmonični razgovori, uživanje u ljubavi. Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

LAV

Posao: Morate da pravite pažljivije planove, ostavite malo vremena i za nepredviđene situacije.Ljubav: Ne posvećujete se dovoljno partneru. Ako ste u vezi, i partneru će prijati predah. Zdravlje:  Izbegavajte ljutu, slanu i masnu hranu, ugrožen vam je gastro trakt.

DEVICA

Posao: Pun Mesec podstiče vašu kreativnost, odjednom ćete imati hiljadu ideja. Polako, jednu o jednu. Ljubav: Ako nastavite ovako, izgubićete poverenje partnera. Da li je to baš ono što ste spremni da žrtvujete?  Zdravlje: Stabilno.

VAGA

Posao: Iznenadne vesti vam ne prijaju, strahujete za svoj status. Ne želite dodatnu nestabilnost, moguć je i gubitak. Ljubav: Nova veza obećava, sačuvajte najbolje adute za kasniju fazu. Zdravlje: Hronične tegobe pojačane visokim temperaturama.

ŠKORPIJA

Posao: Velika očekivanja, mala dobit, nećete biti oduševljeni razvojem situacije. Ljubav: Harmonični trenuci sa voljenom osobom ili miran dan za one koji su sami.  Zdravlje: Bez izraženih tegoba.

STRELAC

Posao: Moguć napredak u poslu, neko iz porodičnog kruga bi mogao mnogo da vam pomogne. Ljubav: Ozbiljna ponuda nije za ignorisanje, ali pazite da li ste prethodno raščistili sve u staroj vezi. Zdravlje: Pazite na krvni pritisak.

JARAC

Posao: Povoljan rasplet finansijskih teškoća, ali još ne možete da se opustite.  Ljubav: Najzad malo harmoničniji odnosi, potrudite se da zadržite lepu atmosferu. Zdravlje:  Dermatološki problemi.

VODOLIJA

Posao: Za ostvarenje poslovnih planova važna vam je finansijska konstrukcija, a u njoj još ima "rupa". Ljubav: Avanturistički ste raspoloženi, nemojte ugroziti stabilnost ljubavne veze. Zdravlje: Potreban vam je nutricionistički savet.

RIBE

Posao: Morate da vučete mudrije poteze, ne ohrabruje ni poslovna ni finansijska situacija. Ljubav: Izazovi iz šireg porodičnog miljea. Potrebno je da donesete praktične odluke. Zdravlje: Dobro.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.