OVAN

Posao: Ništa ne ide kako ste zamislili, neočekivane smetnje će vas sprečiti da završite sve što ste planirali. Ljubav: Ljubavna avantura je na pomolu, ali vaša trenutna situacija vam ne omogućava da joj se prepustite. Zdravlje: Zdravstvene tegobe koje osećate mogu biti pogoršane nedovoljnim snom.

BIK

Posao:  Usporeni ste u svemu, a čeka vas na desetine obaveza. Morate skratiti taj spisak. Ljubav: Nalet emocija je neverovatan, nećete moći da sakrijete šta preživljavate. Zdravlje: Posvetite par dana detoksu.

BLIZANCI

Posao: Nagomilali su se problemi, ali imate odličnu pomoć. Nova osoba u okruženju će biti korisnija nego što ste se nadali. Ljubav: Harizma vam je sve jača, danas će komplimenti da pljušte sa više strana. Zdravlje: Oprez pri težim fizičkim aktivnostima.

RAK

Posao: Nalazite pravo rešenje za problem koji vas već dugo muči. Iznenadićete se i sami koliko je bilo jednostavno. Ljubav: Partner smatra da ste stvoreni jedno za drugo, ali vi niste sasvim sigurni u to. Zdravlje: Ne preterujte sa slatkišima.

LAV

Posao: Verujete da ste svemogući, ali će jedan neuspeh da vam pokaže kako ta slika može da se raspadne začas. Ljubav: Lepo druženje može lako da se pretvori u nešto više. Zdravlje: Moguća gorušica, problemi s varenjem.

DEVICA

Posao: Kuburite sa finansijama, morate naći način da bar neke troškove temeljno skrešete. Ljubav: Ne prija vam samoća, pa potražite društvo prijatelja. Opustite se i ne brinite zbog ljubavi, sreća će doći kad se najmanje nadate. Zdravlje: Obratite pažnju na glasne žice.

VAGA

Posao: Na poslu su pojačane kontrole, nemojte da vas to nervira, svima je isto. Ljubav: Morate biti pažljiviji prema partneru, ne želite da ova veza propadne. Podsetite se šta vas je privuklo njemu. Zdravlje: Malo redovnija i kvalitetnija ishrana može mnogo da donese.

ŠKORPIJA

Posao: Dobijate dodatne obaveze, nema mira ni danima kad ste mislili da ćete biti slobodni. Ljubav: Neko veoma neobičan ulazi u vaš svet, obratite pažnju na kvalitete koji se ne nalaze često u jednoj osobi. Zdravlje: Eliminišite višak tečnosti iz organizma.

STRELAC

Posao: Velika poslovna šansa je na pomolu, moguća je i promena posla. Ljubav: Naizgled nevažan poziv može da se pretvori u nešto mnogo veće. Zdravlje:  Tegobe u lumbalnom delu kičme.

JARAC

Posao: Nije dobro što nemate nikakvu odstupnicu na poslu. Napravite neku rezervu ili potražite pomoć. Ljubav: Hladnoća partnera vas brine, s pravom sumnjate na prevaru. Raščistite to. Zdravlje: Stalni premor, previše noćnog rada.

VODOLIJA

Posao: Vaša radna odgovornost je na proveri, budite spremni na neprijatan razgovor. Ljubav: Zaslužili ste bolje od onoga što trenutno dobijate od partnera. Zdravlje: Tegobe sa cirkulacijom.

RIBE

Posao: Pokažite veće samopouzdanje, vi zaslužujete bolji položaj nego što ga trenutno imate. Ljubav: Rešićete sve nesuglasice razgovorom, samo je potrebno da budete strpljivi i hladnokrvni. Zdravlje:Budite oprezni tokom fizičke aktivnosti, ne rizikujte povrede.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.