OVAN

Posao: Pripremite se za službeni put, potrebno je da ostavite što bolji utisak. Ljubav: Situacija se polako vraća u normalu, biće važno da se držite dogovora koje ste postigli sa partnerom. Zdravlje:  Tegobe sa zubima.

BIK

Posao:  Ukazali su vam na greške, pa nemojte da vam se one ponavljaju. Potrebna je bolja koncentracija. Ljubav: Otvoreni ste za nova poznanstva, ali vas i dalje muči osećaj nepoverenja. Zdravlje: Moguća prehlada.

BLIZANCI

Posao: Teško vam je da se usaglasite sa kolegama, vidite samo njihove mane, ali ne i svoje. Ljubav: U izgledu je kratko romantično putovanje, ne dozvolite da vam ga pokvare površne nesuglasice. Zdravlje: Smanjite alkohol, ali i gazirana pića.

RAK

Posao: Konačno ćete dobiti ono što želite na poslu, ali videćete da još nešto stiže u tom željenom "paketu". Ljubav: Hvata vas neki bes, nemojte dozvoliti da partner pati zbog napetosti za koju nije kriv. Zdravlje: Osetljiva koža, čuvajte se neproverenih preparata.

LAV

Posao: Ne brinite zbog promena, vi se uvek dočekate "na noge". Ljubav:Brzopleto dolazite do zaključaka, tako ćete sami sebi pokvariti uživanje. Zdravlje: Neophodno vam je više tečnosti.

DEVICA

Posao: Sigurno je da ćete ostvariti svoj cilj, ali da li će on biti vredan energije koju ćete u to uložiti? Ljubav: Novo poznanstvo je za vas još enigma, mnogo toga se čini dobro - bar na površini. Zdravlje: Ne možete da odolite slatkišima, nađite manje kalorične varijante.

VAGA

Posao: Nemojte potcenjivati kolege, doživećete iznenađenje kakvo niste mogli ni da sanjate. Ljubav: Preosetljivi ste, ali takvi ste već duži period kad je u pitanju partner. Da li je uzrok u njemu ili vama? Zdravlje: Proverite krvnu sliku, pa pojačajte suplementaciju u skladu s njom.

ŠKORPIJA

Posao: Izuzetno ste motivisani, uporno idete ka svom cilju. Povremeni zastoj ne treba da ozbiljno shvatate. Ljubav: Pokazujete nepotrebnu posesivnost i ljubomoru. Vratite se malo u prošlost, setite se koliko je to vama smetalo. Zdravlje: Više kretanja, više boravka na svežem vazduhu, tako će i anksioznost biti manja.

STRELAC

Posao: Na korak ste od ozbiljne greške, otvorite četvore oči. Već ste napravili nekoliko gafova. Ljubav: Razgovarajte više, partner očekuje da pokažete malo razumevanja. Zdravlje:  Manje medikamenata, više čajeva.

JARAC

Posao: Pokažite više inicijative, potrudite se i budite revnosniji, to je jedini način da se istaknete. Konkurencija je jaka. Ljubav: Ne prija vam dominacija partnera, morate naći način da mu to kažete koliko god da vam se čini neprikladno. Zdravlje: Bolovi u trbušnoj duplji.

VODOLIJA

Posao: Ne prihvatajte molbe sa strane, kad ne stižete ni da obavite svoje redovne poslove. Ljubav: Čim se oslobodite poslovnih obaveza, vama se popravi raspoloženje. Dajte tada više prostora partneru. Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.

RIBE

Posao:Ljubav: Povukli ste se u sebe, ne prija vam društvo, dajte sebi na volju. Zdravlje:Anemični ste, uz promenu ishrane treba i da pojačate fizičku aktivnost na otvorenom.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.