Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Pravo je vreme da se reorganizujete i rasporedite obaveze kako treba. Izgubili ste orijentaciju u vremenu. Ljubav: Pokušajte da provodite više vremena sa partnerom, to će biti veoma korisno za vaš odnos. Zdravlje: Posvetite se zdravoj ishrani.

BIK

Posao: Budite bez brige, bićete izuzetno poduktivni u drugom delu dana i nadoknadićete sve propušteno. Ljubav: Pokazujete zainteresovanost za pojedine osobe iz vašeg okruženja, ali šaljete pomešane signale. Zdravlje: Psihički ste veoma nestabilni.

BLIZANCI

Posao: Posvetite se više stvarima koje vas zanimaju. Kada radite nešto što volite, sve vam ide od ruke. Ljubav: Osećate se zbunjeno i izgubljeno. Trudite se da sebi objasnite šta je to što želite od odnosa. Zdravlje: Muši vas nesanica.

RAK

Posao: Morate da budete sigurni ad o planovima razgovarate sa pravom osobom. Ljubav: Niste na pravom putu, vaši ciljevi se ne poklapaju sa ciljevima partnera. Zdravlje: Klonite se suvišnog zračenja, osetljivost kože je pojačana.

LAV

Posao: Prema poslu ste negativno nastrojeni, dok ne promenite stav nećete se osećati bolje. Ljubav: Lako se zaljubljujete, a neoprezno ulazite u partnerske odnose. To može mnogo da vas povredi.  Zdravlje: Proverite zdravlje srca.

DEVICA

Posao: Ne vidite izlaz iz situacije, niste srećni ni ako ostanete na poslu, ni ako napravite ishitren korak. Ljubav: Vi ste vrlo emotivni i lako se vezujete za ljude. Ipak, ponekad je bolje da budete uzdržani. Zdravlje: Svakodnevna rutina vam ne prija, osećate se iscrpljeno. 

VAGA

Posao: Pokušavate da ispravite sve nepravde oko vas, a to nije baš jednostavno. Pomirite se sa realnom situacijom. Ljubav: Vi ste izuzetno zavodljivi i imate privlačnu energiju. Pronaći ćete pravu osobu konačno. Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao: Morate da budete jasniji u zahtevima. Možda i možete da dobijete uslove koje očekujete. Ljubav: Budite spremni i na poraze, niste privlačni baš svakoj osobi koja vam se dopadne. Zdravlje: Izbegavajte da pijete tablete bez lekarskog recepta.

STRELAC

Posao: Niste uspeli da sačuvate strpljenje, zbog toga ste napravili ozbiljne probleme u kolektivu koje ćete teško ispraviti. Ljubav: Svaka veza ima svoje uspone i padove, ne odustajte tako lako. Zdravlje: Potrudite se da nađete vremena za relaksaciju.

JARAC

Posao: Finansijski ste nestabilni, ali ima vremena za promene. Pokažite koliko vredite. Ljubav: Nesuglasice sa partnerom, ali brzo će doći do pomirenja. Zdravlje: Zglobovi su vam osetljivi, čuvajte se padova.

VODOLIJA

Posao: Spremite se na izazovan poslovni period. Nadređeni će vam se obratiti sa ozbiljnim predlozima. Ljubav: Očekujte susrete sa bivšim partnerima ili poznanicima sa kojima niste dugo bili u kontaktu. Zdravlje: Čuvajte se prehlada i virusa.

RIBE

Posao: Vi prosto uživate u tome da imate mnogo obaveza, vaša radoholičarska priroda je probuđena, iskoristite to. Ljubav: Ne pokazujete dovoljno pažnje partneru, možda zbog toga zapadate u krize. Zdravlje: Pokušajte da smanjite nervozu.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

 Tekst:Lepa&Srećna/K.L.