Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Osećate veliku nervozu i stres na poslu, razmislite da li je sve to dovoljno vredno. Ljubav: Isključite sve sporedne faktore, razmišljajte samo o tome kako se osećate u prisustvu partnera. Zdravlje: Počnite da vežbate ili da šetate više.

BIK

Posao: Niste ulagali u obrazovanje i to vas sada dosta košta, ne možete da napredujete samo na osnovu iskustva. Ljubav: Imate priliku da započnete lepo druženje sa osobom iz bliskog okruženja koje će kasnije prerasti možda i u nešto više. Zdravlje: Pod stresom ste.

BLIZANCI

Posao: Izgubili ste veru u sebe i svoje kvalitete jer niste dovoljno plaćeni za sve što radite, ali budite sigurni da vredite mnogo više. Ljubav: Izgubili ste veru u ljude i u partnerske odnose generalno. Težak period je pred vama. Zdravlje: Glavobolja.

RAK

Posao: Vi volite avanturu i dinamiku, monotoni poslovi vam kvare raspoloženje. Ljubav: Vreme će pokazati da li ste doneli prave odluke, brinete previše unapred. Zdravlje: Neraspoloženje, gubitak energije.

LAV

Posao: Potrebno je da pokažete da ipak imate mnogo kvaliteta, kao da ste u senci i pokušavate da živite od neke stare, zaboravljene slave. Ljubav: Učinite nešto konkretno po pitanju odnosa sa partnerom. Zdravlje: Čuvajte se promaje.

DEVICA

Posao: Promene se dešavaju iz dana u dan i to utiče na vaše raspoloženje. Stvari koje govorite ujutru, popodne više ne mislite. Ljubav: Ostavite uvek vremena u danu da pozovete partnera ili da se vidite, bar na kratko, to će ispraviti stvari. Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Posao: Nije važno samo da budete zadovoljni platom, ipak na tom poslu provodite veći deo dana, potrudite se da popravite atmosferu. Ljubav: Čekaju vas iznenađenja, budite spremni na nove izazove. Zdravlje: Odradite redovne preglede, proverite hronične bolesti.

ŠKORPIJA

Posao: Izgubili ste volju jer vam se čini da vaš rad niko ne ceni. Ipak, nije sve tako kako izgleda. Ljubav: Uspeli ste da se približite osobi koja vam se dopada, nastavite tako dalje. Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak redovno.

STRELAC

Posao: Vi uživate u neplaniranim događajima i raznim korporacijskim skupovima, ali toga nema dovoljno u vašem kolektivu, to izaziva nezadovoljstvo. Ljubav: Čekaju vas strastvene avanture. Zdravlje: Bezvoljnost, nervoza.

JARAC

Posao: Neko će vam ponuditi dobru opciju, trudite se da dobro izvagate pre nego što donesete odluku. Ljubav: Odnos je harmoničan, bez mnogo promena. Zdravlje: Problemi sa kožom, noktima ili kosom, proverite vitamine i minerale u organizmu.

VODOLIJA

Posao: Izgubili ste strpjlenje, ali jedan razgovor će vam pomoći da se sve vrati na staro. Ljubav: Nedostaje vam partnerska, romantična ljubav. Zapostavili ste ovaj segment života da biste se posvetili karijeri. Zdravlje: Krećite se.

RIBE

Posao: Posao je previše obiman, koristite priliku da se odmorite kada god možete. Gubićete koncentraciju u drugom delu dana. Ljubav: Prevazići ćete krizu, ali morate više da se trudite. Zdravlje: Porazgovarajte sa stručnjacima, mogući su mentalni problemi.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.