OVAN

Posao: Radite više nego inače, ali rezultati nikako ne postaju bolji. Potrebna vam je nova strategija. Ljubav: Sve češće nemate strpljenja za partnera, proverite šta bi mogao biti razlog. Zdravlje: Problemi sa ravnotežom.

BIK

Posao:  Bićete prinuđeni da tražite pomoć i pomerite rokove, jer nije moguće da završite sve što ste planirali. Ljubav: Moguć je veseo provod u većem društvu, nemojte odbijati pozive. Zdravlje:

Teškoće sa disanjem, pritisak u grudima.

BLIZANCI

Posao:Na pomolu su dobre vesti, mogući i novi priliv novca, ali računajte na povećan posao. Ljubav: Suviše ste se zatvorili, to nije vama svojstveno i nećete moći tako dugo da izdržite. Zdravlje: Čak i najmanje promene u načinu ishrane ubrzo će dati rezultate.

RAK

Posao: Nećete ništa dobiti time što ćete započeti dugu raspravu i ubeđivanje. Ostavite da vreme malo rashladi glave. Ljubav:U velikoj ste neudoumici, ali i puni ljubavnog žara. Danas nije dan za donošenje velikih odluka. Zdravlje: Spremni ste za kratak detoks.

LAV

Posao:Ljubav: Prilika za lepo poznanstvo, najverovatnije preko prijatelja. Nemojte biti previše strogi u samom startu. Zdravlje: Ako osećate nervozu i napetost, a niste spremni da potražite stručnu pomoć, pokušajte sa nekom od grupa na internetu.

DEVICA

Posao: Konačno će se iskristalisati situacija sa kolegama, neće sve biti prijatno, ali i to je bolje od stalen neizvesnosti. Ljubav: Suviše zapostavljate partnera, vreme je da pokažete malo više nežnosti. Zdravlje: Opterećen organizam, slab imunitet.

VAGA

Posao: Umor i iscrpljenost dolaze kao posledica neprijatnog radnog okruženja. Ljubav: Od vas traže da budete nešto što niste. Priznajte da to niste u stanju, napustite taj odnos. Zdravlje: Opuštanje je ono što vam najviše treba.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko tražite novi posao, biće vam potrebne i nove kvalifikacije. Razmislite o opcijama. Ljubav: Proširite krug ljudi u kojem se krećete, odmah će se ukazati šanse za poznanstva. Zdravlje:  Umor može da bude i znak ozbiljnih bolesti. Idite na pregled.

STRELAC

Posao: Preti haos u finansijama, vreme je da utegnete situaciju. Ljubav: U divnom ste društvu, budi vas i smiruje u isto vreme. Zdravlje: Odlično zdravlje, dosta energije.

JARAC

Posao: Ako radite na procenat, onda je razumljivo što ste spremni da žrtvujete i deo vikenda. Ljubav: Kad potrošite svu energiju na posao, ne ostaje vam mnogo za partnera. Nadoknadite to što pre. Zdravlje: Dobro se osećate, uspevate da se brzo regenerišete.

VODOLIJA

Posao: Morate da ozbiljnije zasučete rukave, u stalnom ste kašnjenju. Ljubav: Za slobodne Vodolije, ukazuje se odlična prilika za flert. Zdravlje:

Višak kilograma i problemi sa pritiskom su nešto što možete da kontrolišete.

RIBE

Posao: Niste dovoljno fokusirani na posao, previše drugih problema vas okupira. Napravite listu po kojoj ćete rešiti bar glavne prioritete. Ljubav: Emotivno ste nestabilni, mogući su konflikti. Zdravlje: Manje prerađene hrane, više organskih namirnica.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.