OVAN

Posao: Svima je sve "hitno", ali vi ste ti koji možete i morate da odaberete prioritete. Ljubav: Udaljili ste se od ljudi koji su vam bili bliski, suviše ste hladni, pojačajte komunikaciju. Zdravlje: Osetljiva kolena i kukovi, generalno, zglobovima treba više pažnje.

BIK

Posao:  Očekivali ste podršku od kolega s kojima neposredno sarađujete svakog dana, ali oni su vas izneverili. Ljubav: Smirili ste se posle svađe, sad treba sačekati da se i partner ohladi. Zdravlje: Opet upadate u loše navike.

BLIZANCI

Posao:Neophodni su vam novi saradnici, ovako ne možete da računate da će posao biti obavljen na vreme. Ljubav: Na ljubavnom planu cvetaju ruže, ni traga od napetosti koja vas je mučila. Zapamtite ovaj osećaj. Zdravlje: Prekontrolišite sve sumnjive promene na koži.

RAK

Posao: Konačno stiže toliko očekivana promena, treba da se strpite još samo malo. Ljubav:Saveti koje primate od treće osobe vas suviše često pokolebaju, verujte više svojim osećajima. Zdravlje: Provedite više vremena napolju, malo na suncu, a još više na svežem vazduhu.

LAV

Posao: Veliko usporavanje, tako nešto niste očekivali. Ipak ima dovoljno prostora da u ovom periodu završite i neke druge obaveze u kojima ne uživate preterano. Ljubav: Moraćete da prikrivate svoje osećaje, suviše su jaki za ovu fazu odnosa. Zdravlje: Sve pripisujete stresu, a da li je baš on jedini razlog?

DEVICA

Posao: Mnogo ste zakomplikovali neke odnose, pa sad ne vidite izlaz. Pustite da se svi malo ohlade. Ljubav: Novo poznanstvo će vas oboriti s nogu. Ipak, ne žurite sa otkrivanjem svojih prvih impresija. Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.

VAGA

Posao: Pomirite se s tim da ne znate vi uvek "sve najbolje" i da oni koje smatrate "autsajderima" mogu imati dobre ideje. Ljubav: Ljubavna harizma vam je ogromna, iskoristite ovo vreme na najbolji način. Zdravlje: Nervozni ste i osetljivi.

ŠKORPIJA

Posao: Mnogo su vam obaveza natovarili, pokažite da do kašnjenja s rezultatima ne dolazi vašom krivicom. Ljubav: Vreme je da se malo opustite, energija je blokirana i to vam nikako ne prija. Zdravlje:

STRELAC

Posao: Loše odluke ste doneli u prethodnom periodu i sad vam posledice dolaze na naplatu. Ljubav: Udaljili ste se od partnera, ali nemojte da se mirite s tim. Zdravlje: 

JARAC

Posao: Velika je stiska s novcem, morate nekako naći izlaz iz finansijskog škripca. Štednja na sve strane se podrazumeva, ali to nije dovoljno. Ljubav: Moguća kriza, pa i svađa, gasite "vatru" dok to još možete. Zdravlje:

VODOLIJA

Posao: Moguće putovanje, biće to više umora nego uživanja, ali sigurno će vam biti od koristi. Ljubav: Telefonski poziv će vas pomeriti "iz temelja". Zdravlje: Moguća infekcija ili zamor oka.

RIBE

Posao: Sve poslovne transakcije držite u malom prstu, nadležni će morati da to primete i nagrade. Ljubav: Nemate dovoljno vremena za lična zadovoljstva, ako ste u vezi, ona dosta trpi. Zdravlje: Budite redovni s terapijom, uključujući i preporučenu suplementaciju.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.