Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Pokušajte da budete otvoreniji za nove ideje vaših kolega, previše ste konzervativni. Ljubav: Odnos zahteva komunikaciju, a vi ste je u poslednje vreme izgubili. Zdravlje: Osećate nervozu u stomaku, ne ignorišite bolove u želucu,

BIK

Posao: Trud se uvek isplati, ali treba da budete strpljivi. Trenutno vam se čini da za vas nema nikakve nade kada je karijera u pitanju. Ljubav: Raspoloženi ste za flert i za nova poznanstva, što može da vas odvede u neprilike. Zdravlje: Počnite da se bavite sportom.

BLIZANCI

Posao: Zanemarili ste brojne obaveze koje su vam nekada bile na prvom mestu. Prolazite kroz krupne promene. Ljubav: Sumnjate da vas partner vara, nedostaje vam poverenje, što je najvažnije za kvalitetnu vezu. Zdravlje: Nemate dovoljno energije, počnite sa detoksom.

RAK

Posao: Imali ste mnogo poverenja u kolege, ali sada se to izgubilo. Razočarenjima nije kraj, spremite se na neprijatna iznenađenja. Ljubav: Trenutno ste vrlo isfrustrirani zbog nedavnih dešavanja. Pokušajte da to manje utiče na vaš odnos. Zdravlje: Premor, pospanost.

LAV

Posao: Ne treba da govorite drugima o svojim planovima, poremetiće ih. Čuvajte ih za sebe. Ljubav: Niste sigurni da li vam se osoba iz bliskog okruženja zaista dopada, ili je to samo prolazno stanje. U toku dana će se to razbistriti. Zdravlje: Posetite stomatologa.

DEVICA

Posao: Koliko god da se trudite drugi to ne primećuju, morate na drugačiji način da istaknete svoje kvalitete. Ljubav: Kada ste sa partnerom, osećate sreću i uzbuđenje, ali kada ste razdvojeni, nastaju ozbiljni problemi. Daljina vas muči. Zdravlje: Nastavite sa vežbama ili brzim šetnjama, ne odustajte.

VAGA

Posao: Razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, ali nemate podršku najbližih. To će promeniti jedan poziv. Ljubav: Uveče ćete osetiti pozitivnu ljubavnu energiju i uživaćete u romantičnoj atmosferi. Zdravlje: Idealan je dan za odbacivanje loših navika.

ŠKORPIJA

Posao: Nedostaje vam bolja organizacija, očekujte raspravke sa kolegama jer niste odradili sve na vreme. Ljubav: Posvećeni ste partneru, ali vam se čini da vam ne vraća istom merom. Razgovarajte sa njim o tome koliko mu je zaista stalo. Zdravlje: Bolovi u donjem delu kičme.

STRELAC

Posao: Ne dozvolite da vas premeste na lošiju poziciju, ipak ste uložili dovoljno u svoju karijeru. Čeka vas ozbiljan razgovor u drugom delu dana. Ljubav: Nećete se dobro osećati na familijarnim okupljanjima sa partnerom, pokušajte da odložite isplanirane sastanke. Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao: Uvek ste posvećeni i kvalitetno obavljate radne zadatke, ali ovaj dan vam neće baš sve ići od ruke. Ljubav: Upustili ste se vezu koja nema perspektivu, vreme je da sve sasečete u korenu. Zdravlje: Moguće su urinarne infekcije.

VODOLIJA

Posao: Prihvatite ponude za usavršavanje i učenje koje će vam biti ponuđene. Ljubav: Gde god da se krećete, privlačite pažnju i vaša zavodljiva priroda dolazi do izražaja. Slobodni će sklopiti zanimljiva prijateljstva. Zdravlje: Gubitak energije posle podne.

RIBE

Posao: Niko od vas ne očekuje da rešite sve probleme, ali morate više da se aktivirate kada su strategijske stvari u pitanju. Ljubav: Neko ko živi veoma blizu vas će vam prirediti prijatno iznenađenje. Uživaćete u romantici i lepom gestu. Zdravlje: Proverite bubrege.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.