Pročitajte dnevni horoskop za 4. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Očekivanja su vam velika, teško ćete pronaći tip posla koji bi vam odgovarao. LJUBAV: Pokušajte da budete iskreniji prema partneru i da on vidi vaše pravo ponašanje. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Bik

POSAO: Čuvajte se uplitanja privatnog u poslovni odnos, to može da vam pokvari karijeru. LJUBAV: Sve u vašem odnosu ide na bolje, nastavite da se trudite. ZDRAVLJE: Smanjite nervozu.

Blizanci

POSAO: Mislite da su kolege protiv vas, ali to nije istina. Gledajte samo sebe i svoju poziciju. LJUBAV: Veza sa nekim koga već poznajete od ranije može da donese uspeh i kvalitetan odnos. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Rak

POSAO: Spremite se za turbulentan period na poslu. Trebaće vam strpljenje. LJUBAV: Komunikacija je ključ jakog odnosa i stabilne veze, a vama to nedostaje. ZDRAVLJE: Vreme je za sistematski pregled.

Lav

POSAO: Neće biti velikih promena na planu karijere. Nastavite vredno da radite kao i do sada. LJUBAV: Niste sigurni da li možete da verujete partneru. To vas najviše muči. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

Devica

POSAO: Rešavate probleme u hodu i dobro sve postižete. Za vas je ovo povoljan poslovni period. LJUBAV: Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaš odnos. Reagujte na vreme. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom ili krajnicima.

Vaga

POSAO: Nemojte se brinuti ako neko od nadređenih nije dobro raspoložen. Previše shvatate stvari lično. LJUBAV: Odustanite od osobe oko koje se toliko trudite kada vidite da nema povratne reakcije. ZDRAVLJE: Nervoza.

Škorpija

POSAO: Uvek ste vi neko ko vodi grupu i ceo posao. Odmorite i pružite drugima mogućnost da se istaknu, prijaće vam. LJUBAV: Mogući su problemi zbog nepoverenja u odnosu. Izbegnite svađu. ZDRAVLJE: Nesanica.

Strelac

POSAO: Pokušavate da uskladite privatno i poslovno, ali vam ne ide. Od vas se mnogo očekuje. LJUBAV: Partner vas sputava u vašim namerama da napredujete i razvijate se. ZDRAVLJE: Vrtoglavice.

Jarac

POSAO: Dogovorite se sa kolegama kako ćete da rasporedite poslove, komunikacija je problematična. LJUBAV: Razmislite dobro da li ćete da pređete preko partnerovog problematičnog ponašanja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO: Vaš trud i zalaganje su svi primetili i biće adekvatno nagrađen kada se najmanje nadate. LJUBAV: Dopada vam se osoba iz okruženja. Pronaći ćete hrabrosti da joj to i saopštite.  ZDRAVLJE: Problemi sa probavom.

Ribe

POSAO: Neko iz porodice će vam mnogo pomoći na poslovnom planu. LJUBAV: Poznanstvo sa Ribama ili Vodolijom će vas potpuno poremetiti. Zauzetima bez promene.ZDRAVLJE: Dobro.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.