Pročitajte dnevni horoskop za 2. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Potrudite se da se odmorite dovoljno i spremite psihički za nove radne zadatke. Biće vam lakše da podnesete pritisak. LJUBAV: Osmislite zajedničko putovanje ili provedite kvalitetno vreme sa partnerom kod kuće. ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom.

Bik

POSAO: Niste jedini koji mislite negativno o svojim nadređenima, ali ipak zadržite sve to za sebe. Čuvajte se saradnje sa Jarčevima. LJUBAV: Ispeglalil ste sve prethodne nesuglasice, ali vi ste i dalje nervozni i nesigurni. ZDRAVLJE: Izbacite štetne navike.

Blizanci

POSAO: Pokušajte da se što bolje uklopite u kolektiv. Nije vaša ideja uvek najbolja, saslušajte i ostale. LJUBAV: Ponekad ste bez razloga ljubomorni. Pokušajte da se opustite. ZDRAVLJE: Aktivirajte se više.

Rak

POSAO: Osećate veliki pritisak kada ste limitirani vremenom. Ne trpite kratke rokove, ali moraćete da se priviknete na to. LJUBAV: Potrudite se da partneru pružite dovoljno pažnje i da redovno komunicirate o važnim temama. ZDRAVLJE: Proverite šećer.

Lav

POSAO: Trenutno ste došli do faze prezasićenja. Pokušajte da se odmorite i spremite za nove poslovne poduhvate na pravi način. LJUBAV: Želite da se menjate, ali ne znate kako. Budite otvoreniji da saslušate partnera i sve njegove potrebe. ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

POSAO: Radićete preko vremena samo zato što ste pod stresom i ne volite da kasnite sa zadacima. Potrudite se da smanjite nervozu.LJUBAV: Dobro razmislite šta zaista želite od partnera, sada je pravo vreme za to. ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi.

Vaga

POSAO: Čak i kada imate slobodan dan, smišljate strategije i nove poslovne ideje. Ponekad je dobro da se potpuno "isključite". LJUBAV: Srećni ste zbog promene koju primećujete kod partnera, ali u drugom delu dana očekujte svađe. ZDRAVLJE: Napetost u mišićima.

Škorpija

POSAO: Kod vas je energija na zavidnom nivou, ali trebalo bi da je rasporedite tokom čitavog dana, kako ne biste osećali pritisak i stres pred kraj radnog vremena. LJUBAV: Iako ste zauzeti, vašu pažnju će okupirati novi poznanici. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Strelac

POSAO: Nemate dovoljno vremena da sve obavite na vreme. To nije vaša krivica, opustite se. LJUBAV: Osećate se ispunjeno i srećno, ali vam prošlost ne da mira. Krenite dalje i ne obazirite se na bivše partnere. ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama.

Jarac

POSAO: Kolege od vas očekuju mnogo više jer ste im pokazali maksimum svojih kapaciteta. Biće vam teško da spustite kriterijum. LJUBAV: Lojalni ste svom partneru, ali ponekad vam misli odlutaju na drugu stranu. ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

Vodolija

POSAO: Niste spremni za promene, ali ukazaće vam se primamljiva prilika. Izbegavajte saradnju sa poznanicima. LJUBAV: Kada ste sa partnerom, potpuno zaboravljate na prijatelje i porodicu. Budite umereni. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom ili krajnicima.

Ribe

POSAO: U prvom delu dana očekujte razgovore sa poznanicima koji mogu da vam pomognu kada je posao u pitanju.  LJUBAV:Imaćete sreće da upoznate nekoga ko će vam promeniti razmišljanje i pogled na život. ZDRAVLJE: Malaksalost.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna