Pročitajte dnevni horoskop za 1. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Sada vam je u fokusu opuštanje, uopšte se ne zamarate problemima koji vas čekaju na poslu. LJUBAV: Koristite svaki slobodan trenutak za uživanje sa partnerom i porodicom. ZDRAVLJE: Muči vas anksioznost.

Bik

POSAO: Prija vam beg od svakodnevnih obaveza. Uživate u trenutku. LJUBAV: Sada je pravi trenutak da posvetite partneru više vremena. Višestruko će vam se isplatiti. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

Blizanci

POSAO: Maštate o napredovanju na poslu i povišici. Moguće je da vas čekaju lepe vesti. LJUBAV: Svađalački ste raspoloženi, a partner ti trenutno ne može da toleriše. ZDRAVLJE: Promenite ishranu.

Rak

POSAO: Već duže vreme razmišljate o promeni, a danas je to intebzivnije nego ikada. LJUBAV: Kad ste sa vašim najmilijima, zaboravljate na sve drugo. ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom.

Lav

POSAO: Uživate u svom poslu, ali potrebno vam je da malo odmorite od njega, razbistrite misli i krenete ispočetka. LJUBAV: Priželjkujete da partner promeni neku svoju osobinu i sada vas frustrira što se to nikako ne ostvaruje. ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

Devica

POSAO: Ostali ste u neizvesnosti šta nadređeni planiraju za vas i to vam sada ne da mira. Polako. Strpljen - spasen. LJUBAV: Porodica je vaša mrna luka i ne date da vam niko naruši taj mir. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Vaga

POSAO: Nikako ne možete da se smirite i uvrteli ste sebi u glavu da vas čeka neka loša vest. Opustite se - preuveličavate situaciju. LJUBAV: Zadovoljni ste kako se situacija razvija. ZDRAVLJE: Problem sa lumbalnim delom kičme.

Škorpija

POSAO: Puni ste elana i novih ideja, i jedva čekate da ih predložite nadređenima. LJUBAV: Osećate snažnu privlačnost prema jednoj osobi koja se nedavno pojavila u vašem životu. ZDRAVLJE: Vežbanje bi vam dosta pomoglo sa hroničnim tegobama.

Strelac

POSAO: Čuli ste neke lepe vesti koje su povoljne za vas, ali i dalje ste u neizvesnosti,  koju teško podnosite. LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni i ništa ne može da vam pokvari raspoloženje. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac. Čuvajte se virusa.

Jarac

POSAO: Zreli ste za odmor od trenutnog posla. Svega vam je preko glave. LJUBAV: Partner vas razume i podržava u svemu, zbog čega vaša ljubav stalno raste. ZDRAVLJE: Prijala bi vam duga, spora šetnja.

Vodolija

POSAO: Neodlučni ste kada su u pitanju važne stvari, a to bi moglo negativno da se odrazti na karijeru. LJUBAV: Uživate u svakom zajedničkom trenutku sa partnerom, kao kada ste bili na početku veze. ZDRAVLJE: Razmislite o sistematskom pregledu.

Ribe

POSAO: Nevriraju vas stvari na koje nikako ne možete da utičete. Opustite se i uživajte, ne možete vi da rešite sve probleme ovoga sveta. LJUBAV: Partner oseća kao da ste ga zapostavili i zbog toga je veoma nezadovoljan. ZDRAVLJE: Problem s anemijom.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.