Pročitajte dnevni horoskop za 30. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Zaboravili ste na važne sastanke i to može mnogo da vas košta. Potrudite se da budete bolje organizovani. LJUBAV: Niste sigurni da li je vreme za nove korake, jer nemate dovoljno poverenja u partnera. Poradite na tome. ZDRAVLJE: Skloni ste psihosomatskim oboljenjima.

Bik

POSAO: Ostanite dosledni principima. Privlače vas ponude kooje donose više novca, ali neće vam biti prijatno. LJUBAV: Pronalazite mane u sitnicama, ništa vam nije dovoljno, to izaziva probleme. ZDRAVLJE: U drugom delu dana pospanost.

Blizanci

POSAO: Razdvojte privatno od poslovnog i potrudite se da imate profesionalan odnos sa svima. LJUBAV: Srećni ste kada vam se partner posveti i umete da cenite male stvari. Pokušajte da vratite istom merom. ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.

Rak

POSAO: U prvom delu dana ćete biti izuzetno produktivni, pokušajte da tada obavite sve važne zadatke. LJUBAV: Skloni ste ljubomori i to je razlog zašto ste često uznemireni i pokrećete svađe. ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu.

Lav

POSAO: Pokušajte da pokažete više tolerancije za kolege i da čujete i njihove zahteve. Ponekad su tuđe ideje bolje od vaših. LJUBAV: Vaš odnos dobro napreduje, ali vi kao da ne želite da se opustite i da mu se potpuno posvetite. ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.

Devica

POSAO: Brine vas što se kolege ponašaju ponekad nemarno, ali to nije vaš problem. Radite sve kao i do sada, to će biti nagrađeno. LJUBAV: Skloni ste flertovanju i upoznavanju iako ste zauzeti. Proverite da li ste zaista sigurni u svoju vezu ili vam treba promena. ZDRAVLJE: Nesanica.

Vaga

POSAO: Čini vam se da nemate dovoljno energije za sve obaveze koje vas čekaju na poslu, ali ne brinite, u drugom delu dana će sve krenuti uzlaznom putanjom. LJUBAV: Nije vam lako kada ste sami, ali ne možete da se naviknete ni na partnera. Poradite na toleranciji i sopstvenim željama i nahođenjima. ZDRAVLJE: Odlično.

Škorpija

POSAO: Očekujte nagradu ili pohvalu na poslu za sav dosadašnji trud. Kolege, ali i nadređeni su primetli koliko se zalažete za kolektiv. LJUBAV: Ne dozvolite da se ljudi sa strane upliću u vaš ljubavni odnos. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

Strelac

POSAO: Budite bez brige kada su finansije u pitanju, očekujte dobitke i napredak. LJUBAV: Morate više da se trudite oko odnosa, stavili ste partnera na poslednje mesto i to zaista utiče na odnos. ZDRAVLJE: Osećaj ukočenosti i bolovi u leđima.

Jarac

POSAO: Ne odgovara vam atmosfera na poslu, ali ne možete ništa da uradite po tom pitanju. Pronađite više vremena za pauzu. LJUBAV: Ponekad je bolje da prećutite nešto i zadržite mišljenje za sebe, jer partner to ponekad krivo shvara, naročito ako je odnos na početku. ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama.

Vodolija

POSAO: Zanemarili ste važne obaveze i sada vam se čini da ne možete da popravite situaciju. Ipak, nije sve tako crne, potrudite se. LJUBAV: Partner je svestan da će mnogo morati da se trudi oko vas, ali nemojte da se ponašate kao da ne cenite njegovo zalaganje. ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi.

Ribe

POSAO: Previše ste opterećeni rezultatima. Fokusirajte se više na proces nego na krajnji cilj. LJUBAV: Komunikacija je ključ jake veze i zdravih odnosa. Ne dozvolite da se to izgubi u vezi. ZDRAVLJE: Ne unosite dovoljno vitamina, osećate pospanost, moguće vrtoglavice.

Pročitajte i koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&Srećna