Pročitajte dnevni horoskop za 21. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Odgovor koji ste dugo čekali konačno stiže - i biće u vašu korist. LJUBAV: Iako govorite suprotno, zapravo sve vreme pokušavate da promenite partnera. Ne gubite vreme na to, jer nećete uspeti. ZDRAVLJE: Prijao bi vam izlazak sa prijateljima.

Bik

POSAO: Kreativniji ste nego ikada i time ste skrenuli pažnju na sebe. Očekuje vas lepa prilika. LJUBAV: Zadovoljni ste trenutnim emotivnim statusom. ZDRAVLJE: Proverite šećer.

Blizanci

POSAO: Stalo vam je do vaše reputacije u firmi i zato vas uznemiravaju tračevi koje su kolege počele da šire o vama. LJUBAV: Ne pokušavajte da sakrijete bilo šta od partnera, od će vas razumeti i podržati u svemu. ZDRAVLJE: Prolećni umor.

Rak

POSAO: Hvata vas panika od vesti koje očekujete na poslu, ali ne brinite - biće pozitivne. LJUBAV: Vama je sve potaman kada je partner u blizini. ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša.

Lav

POSAO: Morate da pokažete da set spremni na promene. Uzalud svi vaši kvaliteti, ako ne možete da ih primenite u novim uslovima. LJUBAV: Ne pretvarajte se pred partnerom da ste ono što niste - on zna sve vaše vrline i mane. ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

POSAO: Neko pokušava da prisvoji zasluge za vaš rad. Otvorite "četvore oči" na poslu. LJUBAV: Idealizovali ste partnera i sada ste razočarani jer je napravio grešku. Ne zaboravite da to i vama može da se desi. ZDRAVLJE: Proverite očni pritisak.

Vaga

POSAO: Najviše volite kada radite samostalno, timski rad vas u ovom periodu veoma opterećuje. LJUBAV: Prijao bi vam iskren razgovor sa partnerom. ZDRAVLJE: Morate da se hranite kvalitetnije.

Škorpija

POSAO: Uspešni ste i produktivni, ali to vam ne donosi željene rezultate. LJUBAV: Privlači vas sve što je rizično. Dobro razmislite šta ćete da žrtvujete zbog prolazne strasti. ZDRAVLJE: Hroničan umor.

Strelac

POSAO: Volite fer odnose na poslu, te vas podvale i niski udarci izbacuju iz takta, bilo da su usmereni na vas ili na kolegu. LJUBAV: Pokažite partneru koliko cenite sve što radi za vas. Delujete pomalo nezahvalno i rezervisano. ZDRAVLJE: Više se krećite.

Jarac

POSAO: Neko pokušava da vam promeni mišljenje, ali vi se tvrdoglavo držite svog stava. Sagledajte situaciju iz svih uglova. LJUBAV: Partner vas veoma dobro poznaje, uzalud pokušavate da nešto sakrijete od njega. ZDRAVLJE: Prijala bi vam drastična promena ishrane.

Vodolija

POSAO: Osrednji rezultati vas ne raduju, jer odavno "pucate" na veću poziciju ili povišicu. LJUBAV: Pazite kako se izražavate u razgovoru s partnerom, kako ne bi došlo do velikih nesporazuma. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

Ribe

POSAO: Sve na poslu shvatate lično, a uopšte nema potrebe za time - to vas nepotrebno opterećuje i stvara vam stres. LJUBAV: Partneru su dosadili vaši izgovori. Želi da više vremena provodite sami. ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Pročitajte i koji znakovi će profitirati do kraja aprila.

BONUS VIDEO

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna