Pročitajte dnevni horoskop za 22. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Napravili ste greške koje mogu skupo da vas koštaju, ali ne budite prestrogi prema sebi. U toku dana ćete saznati kako da rešite problematične situacije iz prošlosti. LJUBAV: Obratite pažnju na ponašanje partnera i njegove postupke, a ne na ono što govori. Često ste u društvu manipulatora, čuvajte se. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa spavanjem i košmari. 

Bik

POSAO: Povezani ste sa osobama koje nisu saradljive i ne žele da ravnomerno rasporedite posao. Trudite se da se izvučete iz komplikovanih situacija. U drugom delu dana nervoza zbog obaveza. LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom, ali u toku dana možda primetite promene koje će vas oraspoložiti. Slobodnima velika verovatnoća da će prijateljstvo prerasti u ljubavni odnos. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Blizanci

POSAO: Trudite se da budete psovećeni poslu u potpunosti, od vas se dosta očekuje. Nadređeni vas gledaju kao veoma bitnu osobu za napredak. LJUBAV: Ponekad je potrebno da pređete preko problema i stvari koje vas nerviraju, niko nije savršen. Izbegavajte konflikte. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade i virusnih infekcija, ojačajte imunitet.

Rak

POSAO: Imaćete naporan dan, pun iznenađenja i obrta, ali uspešno ćete se izboriti sa svim obavezama. Stići ćete sve na vreme, ali panika će biti prisutna. LJUBAV: Neko iz okruženja želi da vam se približi iskaže ljubavna osećanja, ali vi niste dovoljno otvoreni. Pokušajte da se oslobodite. ZDRAVLJE: U drugom delu dana nagli pad energije.

Lav

POSAO: Iako se često poredite sa drugima, svesni ste svoje vrednosti i truda koji ulažete. Očekujte unapređenje ili povećanje plate. LJUBAV: Razgovor je glavna stvar u svakom partnerskom odnosu, a vi u psolednje vreme ne nalazite vremena za komunikaciju. Pokušajte to da promenite. ZDRAVLJE: Ne tražite izgovore, vreme je da počnete sa treningom.

Devica

POSAO: Jasno vam je da kolege ne žele da učestvuju vašim idejama, ali u toku dana su moguća iznenađenja, Možda će neko od njih promeniti mišljenje i dati prostora za vaše predloge. LJUBAV: Dozvoljavate da vam sitnice pokvare dan i utiču na raspoloženje. Trudite se da imate više tolerancije, naročito ujutru. ZDRAVLJE: Glavobolje i osećaj ukočenosti.

Vaga

POSAO: Pokušajte da budete opušteniji na radnom mestu, uporedite se sa kolegama. Njihov pristup je dosta jednostavniji i lakše prolaze kroz probleme. Previše lično shvatate kritike. LJUBAV: Dan je nepogodan za zauzete Vage, ali slobodnim pripadnicima ovog znaka se smeši poznanstvo, najverovatnije sa umetnički orijentisanom osobom. ZDRAVLJE: Pozabavite se mentalnim zdravljem.

Škorpija

POSAO: Trudite se da vam danas ne bude jezik brži od pameti, jer možete da ugrozite čitavu karijeru jednim pogrešnim postupkom ili izjavom koja će da naruši odnose sa kolegama i nadređenima. LJUBAV: Pogodan je dan za romantična druženja, naročito u večernjim časovima, odvojite vreme za uživanje i prepustite se. ZDRAVLJE: Osećate hronični umor.

Strelac

POSAO: Budite oprezni naročito u prvom delu dana, ne morate da prihvatite sve ponude nadređenih, već samo one koje su u opisu vašeg posla. Ne budite brzopleti. LJUBAV: Niste raspoloženi za raspravke, ali partner će to očekivati od vas. Postoje problemi koje ste izazvali nekim ranijim ponašanjem, javlaj se nepoverenje. ZDRAVLJE: Krećite se više.

Jarac

POSAO: Bez inicijative nema napredovanja. Dan je pogodan za razgovor o unapređenju ili povećanju plate. Uspešna saradnja sa Lavom. LJUBAV: Od samog jutra obuzeće vas osećaj nesigurnosti, straha i ljubomore, ali kasnije ćete se fokusirati na druge stvari i olakšaćete sebi. ZDRAVLJE: Česte promene raspoloženja i nervoza.

Vodolija

POSAO: Pogodan je dan za planove koji se ne tiču primarnog posla, već za sve one stvari koje radite sa strane. Moguće da ćete zaraditi od hobija. LJUBAV: Bićete zaneseni divnim ponašanjem osobe iz bliskog okruženja, ali budite obazrivi jer nije sve tako kao što izgleda. ZDRAVLJE: Aktivirajte se, ali budite oprezni, skloni ste sitnijim povredama.

Ribe

POSAO: Tokom dana pronađite vremena za relaksaciju, to će vam prijati i bićete produktivniji tokom ostatka dana. Rasporedite bolje svoje vreme na poslu. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju zaniljiv poziv od neočekivanog partnera, to će možda biti i do tada nepoznata osoba. ZDRAVLJE: Ne unosite dovoljno tečnosti.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Tekst: Lepa&Srećna