Pročitajte dnevni horoskop za 7. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će bitno uticati na razvoj vaše karijere. To je vaša velika šansa. LJUBAV: Osoba koju ste nedavno upoznali želi nešto više s vama. Ni vi niste ravnodušni. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Bik

POSAO: Konačno stiže pozitivna promena. Jedna vest će vas veoma obradovati. LJUBAV: Pred vama je susret koji se lako može pokazati kao sudbonosni. Dobro razmislite šta je pametno da uradite. ZDRAVLJE: Fali vam energije.

Blizanci

POSAO: S lakoćom obavljate sve zadatke i prevazilazite probleme. To će vam doneti samo još više obaveza. LJUBAV: Za vas je harmonija koju imate sa partnerom prioritet. Ne dajte nikome da vam to ugrozi. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac.

Rak

POSAO: Odlično se snalazite u timskom radu, toliko dobro da vas mnogi vide kao vođu. Stiže neočekivana ponuda. LJUBAV: Duštveno ste aktivni, što vam donosi puno poznanstava, ali za sada niko ne uspeva da zarobi vašu pažnju na duže staze. ZDRAVLJE: Morate da se hranite zdravije.

Lav

POSAO: Ulaganje u dodatno obrazovanje nikada nije greška. Sada ćete se u to i uveriti. LJUBAV: Vaša posesivnost preti da uništi vezu u koju ste do sada puno uložili. Pokušajte da promenite tu svoju osobinu zarad višeg cilja. ZDRAVLJE: Prija vam intenzivna fizička aktivnost.

Devica

POSAO: Produktivniji ste kao nikada do sada i to nadređeni primećuju i žele da nagrade. LJUBAV: Vaša energija privlači pažnju gde god da se pojavite. Zapašćete za oko veoma zanimljivoj osobi. ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Vaga

POSAO: Pokušavate da odlučite šta je pametno - da prihvatite novi izazov u trenutnoj firmi ili da potražite nešto novo. LJUBAV: Danas ste veoma romantični, ali i melanholični. Prijalo bi vam malo samoće kako biste sredili misli i emocije. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Škorpija

POSAO: Smučilo vam se da iznova popravljate tuđe greške. Sami ste krivi što su vas ljudi shvatili kao adresu za prebacivanje sopstvenih obaveza. LJUBAV: veza s partnerom je praktično postala smisao vašeg života. Pazite da ljubav ne pređe u opsesiju. ZDRAVLJE: Muče vas prolećne alergije.

Strelac

POSAO: Novi projekat otkrio je neke vaše talente za koje ni vi niste znali da ih posedujete. Bićete glavna tema razgovora u firmi. LJUBAV: Uživate u prijatnoj kolotečini i ne dozvoljavate da vam ništa naruši mir. ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Jarac

POSAO: Potreban vam je odmor od naporne poslovne svakodnevice. Ne odlažite ga previše, kako ne biste ubrzo "sagoreli". LJUBAV: Vaša izražena brižnost je partneru "melem na ranu". Uživaćete u zajedničkim trenucima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vodolija

POSAO: Materijalna strana vam nikad nije bila od presudnog značaja, vi tražite unutrašnju satisfakciju i načine da ispoljite svu svoju kreativnost. LJUBAV: Nervozni ste i to prenosite na partnera. Pazite da dođe do većih nesporazuma i nesuglasica. ZDRAVLJE: Proverite hormone.

Ribe

POSAO: Konačno stižu dugo očekivane vesti o vašem unapređenju. Sada ćete znati na čemu ste i šta treba da radite. LJUBAV: Na emotivnom polju vam sve ide od ruke Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa.

Saznajte i šta vam predviđa veliki prolećni horoskop.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO

"DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna