OVAN

Posao: Kao da radite u "logoru" danas, ali ipak vam zvezde donose dobru energiju. Najvažnije je da odvojite ono što može da se završi i kasnije. Ljubav: Imate dovoljno prostora i mogućnosti da iskažete svoja osećanja partneru, samo treba da prestanete sa igricama. Zdravlje: Mogući problemi s jetrom.

BIK

Posao:  Konačno možee da očekujete priliv danas, bilo da je reč o zaradi ili će vam najzad biti vraćen dug koji već dugo očekujete. Ljubav: Izbegavajte tračeve, to što će neko razotkriti tuđu intimu pred vama neće biti od koristi, naprotiv. A priče ostaju i krajnje sumnjive. Zdravlje: Najjednostavniji joga položaji mogu vam pomoći da se oslobodite gasova.

BLIZANCI

Posao: Vreme je da potražite finansijske savete, jer se otvaraju ozbiljne mogućnosti za ulaganje i novu zaradu. Ljubav: Osećate da morate da se takmičite za pažnju svog partnera. Možda je suparnica, a možda samo zahtevan projekat na poslu. Zdravlje:

Jaka anksioznost.

RAK

Posao: Jedan od onih dana kad morate da se borite za ono što vam po pravu pripada. Ne odustajte. Ljubav: Navucite onaj "pokeraški" izraz na lice i ne dozvolite da vas bilo ko isprovocira. Zdravlje:

Muke sa stomakom.

LAV

Posao: Nećete znati kuda pre od silnih obaveza, što poslovnih, što privatnih. Sreća te danas imate dovoljno energije za sve. Ljubav: Niko vam nije kriv ako sami ne možete da odlučite šta želite. Zdravlje: Jaka glavobolja, možda i kao alergijska reakcija.

DEVICA

Posao: Opet se vraćate na početnu tačku, a energija vam varira. Čuvajte se skrivenih neprijatelja. Ljubav: Neko bi želeo da vam se osveti, ali danas su sve vaše slabe tačke dobro "pokrivene". Zdravlje:

Uprkos tegobama sa zglobovima, morate više da se krećete.

VAGA

Posao: Ako ste uvek želeli da se oprobate kao mentor, konačno će vam se ukazati prilika za to. Ljubav: Danas strogo kontrolišite emocije, štagod da vam život donese. Zdravlje: Kontrolišite unos "praznih" kalorija.

ŠKORPIJA

Posao: Odlično vam radi imaginacija, puni ste kreativnih ideja. Vaš ugao posmatranja može da inicira potpuno novi projekat. Ljubav: Volite da živite "u trenutku", a danas će čitav dan biti u takvim "trenucima". Zdravlje: Smanjite unos kofeina.

STRELAC

Posao: Današnji poslovi će vam oduzeti dosta energije, ali veče provodite u pravljenju lepih planova. Ljubav: Prošlost se možda vraća. Neko ko vam je ranije pomogao tražiće da vratite uslugu. Zdravlje:  Pijte više tečnosti.

JARAC

Posao: Izrazito ste okrenuti novčanim pitanjima, nećete se smiriti dok ne proverite sve finansijske tokove i obaveze. Ljubav: Nešto će vas izbaciti iz zone komfora, ali ne dižite odmah veliku paniku. Strpljen, spasen. Zdravlje: Pojačajte proteinsku ishranu.

VODOLIJA

Posao: Morate da bolje kontrolišete troškove, kao i izvršenje dnevnih obaveza. Popušta vam samodisciplina. Ljubav: Ne odustajte od svojih snova, čak i kad se odnose na putovanja u daleke krajeve sveta. Tamo vas neko čeka. Zdravlje:Ako vas muči upala, prilagodite ishranu.

RIBE

Posao: Danas biste mogli da stignete do prekretnice, bilo u karijeri ili u čitavom životu. Nemojte žuriti s odlukom. Ljubav: Ne slušajte samo srce, razum vam govori važne stvari koje ne treba da ignorišete. Zdravlje:Proverite holesterol.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.