Pročitajte dnevni horoskop za 13. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Potrebno je da pronađete inspiraciju negde, ne možete da izrazite kreativnost jer su vam dani postali monotoni. Unesite novitete u posao danas, to će vam popraviti raspoloženje.  LJUBAV: Uživajte u romantici i prijatnom raspoloženju sa partnerom tokom čitavog dana. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak i šećer.

Bik

POSAO: Imaćete miran, uobičajen dan, bez trzavica i nelagode. Uveče pad energije i osećaj slabosti, potrudite se da tada ne završavate ništa važno. LJUBAV: Zauzeti mogu ad očekuju svađu i raspravke zbog nestrpljenja i brzopletosti. Slobodnima poznanstvo sa Devicom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali potrebno je da se posvetite zdravoj ishrani.

Blizanci

POSAO: Dobro se nosite sa stresom i teškim situacijama, ali danas vam nije dan. Bićete osetljiviji nego inače. Porazgovarajte sa kolegama o tome i potrudite se da vas neko odmeni. LJUBAV: Siguran odnos ponekad kvari osećaj ljubomore, pokušajte da ga otklonite i biće lakše i vama i partneru. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

Rak

POSAO: Posvećeni ste obavezama i zadatke izvršavate odgovorno, ali tokom dana će izostati koncentracija u nekim trenucima, potrudite se da greške ne budu značajne. LJUBAV: Provešćete prijatno, romantično veče sa partnerom. Očekujte razgovoze vezane za budućnost. ZDRAVLJE: Pokušajte da smanjite stres, nervozu i anksioznost.

Lav

POSAO: Imate dobre ideje koje mogu da pomognu firmi da napreduje. Pokušajte danas da ih predstavite kolektivu, naići će na odobravanje i pohvale. LJUBAV: Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa urinarnim infekcijama.

Devica

POSAO: Ne dozvolite ad kritike utiču na vaš rad, ponekad nisu dobronamerne. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Važno je da ostanete smireni. LJUBAV: Partner analizira vaše ponašanje, pazite ukoliko ste učinili nešto pogrešno, moda se to danas otkrije. ZDRAVLJE: Umor i malaksalost.

Vaga

POSAO: Neko vam je ponudio veoma primamljive ponude, ali niste sigurni da li da ih priihvatite. Poslušajte savet starijih kolega ili bliskih prijatelja. LJUBAV: Pokažite zahvalnost partneru za podršku koju vam pruža i trudite se da uzvratite istom merom. ZDRAVLJE: Pronađite opuštajuće mesto i boravite više u prirodi, kako biste se opustili.

Škorpija

POSAO: Sačekajte zvanične komentare i saopštenja nadređenih pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Izbegavajte saradnju sa Strelcem. LJUBAV: Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. U poslednje vreme izgovarate mnogo teške reči koje povređuju druge. ZDRAVLJE: Dobro je vreme da zakažete sistematski pregled.

Strelac

POSAO: Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti i uspeha na poslu. Morate da donesete bitne odluke, a to nije nimalo lako. LJUBAV: Imaćete dan ispunjen ljubavlju i pozitivnim emocijama. U drugom delu dana moguće sitne svađe. ZDRAVLJE: Mentalno zdravlje utiče i na fizičko, zato se trudite da pronađete mir u mislima.

Jarac

POSAO: Budite otvoreni za nove ideje tokom dana. Kolege imaju planove koji mogu da vam donesu benefit i napredak na poslu. LJUBAV: Pokušajte da ne tražite sitnice zbog kojih ćete se ljutiti, nego da imate više tolerancije prema partneru. ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom, mogući su problemi vratom i osećaj ukočenosti.

Vodolija

POSAO: Budite oprezni u svojim odlukama jer sve što danas izjavite može da ima uticaj na vašu celokupnu karijeru. Čeka vas naporan dan, pun izazova i promena. LJUBAV: Damas nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Obratite pažnju na emotivne signale koje vam partner šalje. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Ribe

POSAO: Budite spremni da se danas prilagodite kolegama i njihovim zahtevima. Imaćete izazovan dan, veoma turbulentan, ali podnećete sve dobro. LJUBAV: Slobodnima se smeši romantična avantura sa kolegom ili osobom iz okoline. Zauzeti će uživati u romantici i ljubavnoj sreći. ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.