OVAN

POSAO: Potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji.  LJUBAV: Jedan poziv mogao bi vam doneti veoma lepo poznanstvo, kasnije možda i nešto više.  ZDRAVLJE: Brinite o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja stižu.  LJUBAV: Želja da budete sa osobom koja vam se dopada sve je realnija. Kako ste već neko vreme čekali, prilika da se ostvari.  ZDRAVLJE: Budite blizu ljudi, jer tako punite pozitivnu energiju. Manje stege, opterećenja.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji imaju da rešavaju nekretninu ili kupuju, prodaju, izdaju lokal, poslovni prostor moraju da se obrate advokatu. LJUBAV: Imate sumnje u vezi u kojoj ste. Verovatno je ponestalo emocije ili iskrene priče, poradite na tome.  ZDRAVLJE: Imate problem sa telesnom težinom, radite vežbe.

RAK

POSAO: Zaradićete dosta. Mnogi Rakovi očekuju novo zaposlenje.  LJUBAV: Oni koji duži period imaju problem u braku ili vezi mogu da očekuju bolji tretman od strane partnera.  ZDRAVLJE: Čuvajte stomak, grlo, hladnu vodu manje konzumirajte. 

LAV

POSAO: S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane o nekim temama biće pametnije ćutati ili otkazati.  LJUBAV: Kad bi malo spustili loptu, sve bi bilo mnogo lakše za vas i osobu pored vas, posebno ako ste u braku.  ZDRAVLJE: Manje nervoze, psiha osetljiva.

DEVICA

POSAO: Verovatno ćete imati veću kontrolu i nadgledanje, ali vi ćete imati snage da prevaziđete te poglede i uticaje.  LJUBAV: Jedan Rak vas obožava, a Strelac želi strast. Možda se na kraju opredelite za konvencionalnog Jarca.  ZDRAVLJE: Zdravstveno ste dosta dobro.

VAGA

POSAO: Nova pravila igre postoje i sad postupate po njima. Prihvatite nove izazove i nosite se s njima.  LJUBAV: Partner je pomalo nepodnošljiv, zapravo ne rezume vas, morate da ukažete više poverenja. Posebno ako je partner vodeni ili vatreni znak.  ZDRAVLJE: Problem sa očima ili bolovi u donjem delu kičme.

ŠKORPIJA

POSAO: Previše tajni, predrasuda, nepoverenja. Potrebno je da imate više vere u sebe i vaše saradnike.  LJUBAV: Jako je dobro biti na nekom odmoru ili kraćem vikendu gde ćete sigurno produbiti emocije.  ZDRAVLJE: Muči vas nervoza. Mada ste u potpunosti dobro.

STRELAC

POSAO: Ukoliko budete slušali unutrašnji glas, postoji šansa da zaradite. Ponekad ste preterano otvoreni i drugi vam kradu ideje.  LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da računaju na dobru zajedničku zabavu sa partnerom.  ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o bolovima u kostima, ramenu.

JARAC

POSAO: Možete biti na nekoj promociji koja će vam pružiti dobru saradnju sa uticajnim osobama u poslu koji radite.  LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi partner ima neograničeno poverenje u vas i vi ćete već to opravdati nekim lepim gestom, poklonom, na primer.  ZDRAVLJE: Morate obratiti pažnju na telesnu težinu.

VODOLIJA

POSAO: Znanje i veštinu morate otkriti sami. Svest o sebi i svojim kvalitetima vas može koštati u životu.  LJUBAV: Oni koji su sami ili usamljeni, jer kažemo da su Vodolije znak više usamljen nego sam, mogu očekivati prijatnu promenu i poznanstvo sa nekim iz vodenog sazvežđa, na primer Ribe. ZDRAVLJE: Osećate se pomalo neraspoloženim ili istrošenim.

RIBE

POSAO: Mladi i ambiciozni ljudi podižu adrenalin, kreativnosti. Volite da radite u takvom okruženju. LJUBAV: Kako god, vreme se menja, kako na nebu tako i u vašem srcu. Osoba u vatrenom znaku biće neko ko vam je potreban i ko vas razume.  ZDRAVLJE: Potrebno je paziti na lekove koje uzimate.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković