Jelena Gavrilović blista otkako je rekla "da" svom izabraniku Dariju. Nije očekivala da će se mnogo toga promeniti posle zvanične veridbe budući da su njih dvoje već žive zajedno neko vreme.

Kako sama kaže, "žalila se" na društvenim mrežama da ne primećuje neku razliku pošto je stekla novi status, ali ipak se oseća drugačije.

"Zapravo to je jedan lep osećaj pripadnosti koji svaka žena zaslužuje da doživi", kazala je Jelena za Blic. "Veridba je izgledala baš onako kako treba i bila je u pravo vreme", srećna je glumica.

jelena gavrilovic verenik dario.jpg
Instagram / jelenagavrilovicofficial 

"Nisam očekivala da će me tada veriti, ali normalno kada ste u dugoj, stabilnoj vezi da je to sledeći korak. Baš je lepo, ne treba skrivati takve stvari", ističe Jelena.

Stabilnosti veze sigurno doprinosi i činjenica da ona uopšte nije ljubomorna. Ona vrlo često igra negativne likove i šali se kako zbog toga nijedna žena ne sme da priđe njenom muškarcu. "Što je moje, to je moje", kaže Jelena, "branim to životom."

jelena gavrilovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

 Ipak, trudi se da posle bilo kakvih negativnih situacija brzo krene dalje, kao što je to bio slučaj posle prethodne veridbe. Podsetimo, ona je već bila verena za montažera Stevana Marića, ali ljubav se ugasila pre nego što su stigli do oltara. Nije želela da otkrije razlog, a za javnost je tada kratko rekla: "Nikada se nisam osvrtala za sobom. Neka tako bude i ovoga puta." Pogledajte i više njenih slika u galeriji.

Instagram / jelenagavrilovicofficial, ATA / Antonio Ahel Glumica pleni dobrim stilom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Gavrilović na Belgrade River Festu Kurir