OVAN

POSAO: Od onog u šta ste dugo ulagali očekivali ste zaradu, koja kasni. Problem se napokon rešava. Veća količina novca je u igri i vi dobijate svoj deo.  LJUBAV: Dobar period za noćni život. Uživajte večeras.  ZDRAVLJE: Opasnost se može javiti u vidu neugodnosti sa krvnom slikom.

BIK

POSAO: Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške.  LJUBAV: Dobra veza sa Vodolijom. Možete da se snađete sa tim pomalo čudnim znakom.  ZDRAVLJE: Kamen u žuči je moguć.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko vam poslovni partner ne odgovara, to je bar lako rešiti. Menjajte sve što se da promeniti. Svesni ste toga.  LJUBAV: Strelac je na izvestan način neminovan. Nastojte da izgladite odnose, jer od njega na izvestan način zavisite.  ZDRAVLJE: Prijatni trenuci vas čine zadovoljnim.

RAK

POSAO: Imaginacija u poslu ne postoji, sem ako ste neki kreator, filmski radnik, umetnik. Ako ste povezani sa ekonomijom, onda oprez sa novcem.  LJUBAV: Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše. Verovatno ulazite u ozbiljnu vezu sa takvom osobom.  ZDRAVLJE: Treba proverite svoja pluća.

LAV

POSAO: Svašta bi da radite. Čas jedan posao započinjete, čas drugi. Kao da se ne snalazite, lutate. Niste baš osoba koja luta, ali se dešava da pogrešite.  LJUBAV: Menjajte vezu u kojoj se nalazite. Niste zadovoljni. Verovatno vaš partner ne može da vas prati.  ZDRAVLJE: Bolovi u kolenu.

DEVICA

POSAO: Znate šta hoćete. U centru pažnje ste. Neki odlazak van države bi vam popravio budžet. Potrudite se da bar posle vikenda odete.  LJUBAV: Možda upoznate osobu svog života. Druga dekada znaka naglašena za dobre aspekte ljubavi.  ZDRAVLJE: Društvo može da vas raspoloži.

VAGA

POSAO: Niste u prilici da se nervirate. Ne stvarajte sebi tenziju bez potrebe. Svaki posao koji ima početak ima i kraj.  LJUBAV: Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno, pokrenite se.  ZDRAVLJE: Problem sa urogenitalnim traktom.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno ste sve već organizovali i pokrenuli. Čekate početak naredne sedmice kako bi se sve realizovalo.  LJUBAV: Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje.  ZDRAVLJE: Blaga nervoza.

STRELAC

POSAO: Pomalo ste i prema saradnicima teški, nedostupni. Smirite energiju, biće posla i novca. Ne prenagljujte u ponašanju.  LJUBAV: Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Ne pitate se dokle će osoba pored vas, da trpi takvo ponašanje.  ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.

JARAC

POSAO: Vi ste srećna osoba danas. Dobar poslovni dogovor sa nekim ko dobro poznaje zapadni svet, njihove ambicije, kako doći do novca.  LJUBAV: Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Dobra ljubavna i seksualna veza sa Bikom.  ZDRAVLJE: Pripazite na varenje, stomak.

VODOLIJA

POSAO: Pošto ćete uložiti maksimum mentalne energije u savladavanje problema, moguća je nervoza u poslu koji obavljate.  LJUBAV: Emotivna veza sa Devicom može da vas vrati u život. Budite negde okrenuti toj osobi, jer je to dobar izbor.  ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na noge, vene, cirkulaciju.

RIBE

POSAO: Ne komplikujte sebi život sa nebitnim poslovima. Morate da se okrenete saradnicima koji su operativniji.  LJUBAV: Veza sa Ovnom ili Bikom. Ribe u braku mogu da očekuju lepu komunikaciju, dobru noć, dobru zabavu.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, dosta solidno zdravlje.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković

Tekst: Lepa&Srećna