OVAN

POSAO: Važno je da za jednog Ovna izbijaju nove profesionalne prilike. Više poslovnih putovanja.  LJUBAV: Više ljubavi i strasti vam donosi ovaj dan. Strast doživljavate sa Jarčevima ili Vagama. Mada, udvaranje jednog Lava ne smete propustiti.  ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro.

BIK

POSAO: Povoljan dan za posao. Danas ste praktični, dobri sa saradnicima, pa će vas verovatno i nebo pogledati. LJUBAV: Emotivno slobodni Bikovi moraju da imaju bolji stav o ljubavi i samim emocijama. Često ste rigidni prema sebi i osobi koju upoznate.  ZDRAVLJE: Može vas ponovo obuhvatiti problem sa plućima.

BLIZANAC

POSAO: Očekuje vas uspešan dan. Sigurni ste u svoje kvalitete i u ono što radite. Verovatno će vam neko predložiti saradnju.  LJUBAV: Intima vam je bitna večeras. Imate tajnu koju nikako niko ne sme da sazna. Skloni ste aferama.  ZDRAVLJE: U dobroj ste fizičkoj formi.

RAK

POSAO: Ako nastavite sa idejama i poslom koji radite, biće sigurno uspeha. Novac vam stiže preko poslova firmi sa severa Evrope.  LJUBAV: Morate da verujete više svojim osećanjima. Partner se ponaša detinjasto. Oslobodite se te veze ako vam ne prija.  ZDRAVLJE: Posetite specijalistu. Problem sa kožom ili kostima.

LAV

POSAO: Privlači vas politički rad. Vrlo ste elokventni i stabilni u svojim stavovima koje imate. Želite da privučete mnogo saradnika.  LJUBAV: Lav koji je sam biće zanesen jednom Devicom. Verovatno ona na vas utiče najpozitivnije moguće.  ZDRAVLJE: Zdravstveno morate da rešavate svoje problemu ukoliko ih imate.

DEVICA

POSAO: Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i pre svega dobra zarada.  LJUBAV: Vaša uloga ljubavnika je uspešna. Sa kim god da napravite susret, udvaranje bićete obožavani.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Verovatno ćete i vi morati da se dodatno edikujete. Zbog toga morate da nabavite dobru literaturu, knjige koje će vam pomoći da se uzdignete.  LJUBAV: Moraćete i partnera da povedete za ruku, pa zajedno da nešto novo naučite. Biće zanimljivo kao i uvek u vašem društvu.  ZDRAVLJE: Ništa vam za sada ne fali.

ŠKORPIJA

POSAO: Pospremite sve što imate na radnom mestu i krenite dalje… Dosadno vam je da budete u okruženju ljudi koji nisu optimisti.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednu lucidnu Vodoliji. Neće vam biti lako da se stabilizujete.  ZDRAVLJE: Problem sa bešikom ili bubrezima.

STRELAC

POSAO: Možete biti zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, profesijom koja vam daje sigurnost. Nemate stres ili neku dodatnu nervozu koja vam kvari energiju.  LJUBAV: Mislite još uvek na jednu Vagu koja se ponaša prilično nestabilno. Čas vas nervira, čas vam je zanimljiva.  ZDRAVLJE: Čuvajte se hladnog vremena. Kukovi osetljivi.

JARAC

POSAO: Čuvajte novac. Lako ćete trošiti.  LJUBAV: Potrebna vam je emotivna stabilnost, možda vam se neka stara ljubav javi.  ZDRAVLJE: Problem sa stomakom zbog preterane nervoze.

VODOLIJA

POSAO: Samo posao može da vam pomogne da se stabilizujete. Morate sve sami da radite jer ste vi ipak najbolji u svemu. Nemate konkurenciju.  LJUBAV: Zabeležite sve želje voljene osobe. Idu novogodišnji praznici, dotle ćete verovatno sve zaboraviti. Čisto kao podsetnik.  ZDRAVLJE: Pozabavite se kilogramima.

RIBE

POSAO: Dobro ste organizovani. Imate energiju koja pokreće druge. Zadivljujuće. Održavajte nivo strpljenja i istrajnosti.  LJUBAV: Emotivno je važno da da niste sami. Imate ljubav sa Vagom ili Vodolijom i to je sasvim dovoljno da budete srećni.  ZDRAVLJE: Možete biti pod tenzijom zbog preteranog rada. Više sna.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković