OVAN

POSAO: Da biste napredovali, možda ćete morati još nešto da učite, edukacija dodatna mora da postoji.  LJUBAV: Malo ste nezadovoljni kroz intimnu priču, to narušava vaš odnos ili brak.  ZDRAVLJE: Pazite se povrede ruku. 

BIK

POSAO: Nije vam se dopalo da u potpunosti pokažete svoj kreativni potencijal. Mnogi znaju da iskoriste vaše ideje.  LJUBAV: S obzirom na to da su problemi već dugo aktuelni. Potrebno vam je rešenje.  ZDRAVLJE: Nervoza jako utiče na vaš san.

BLIZANAC

POSAO: U svemu budite organizovani i promišljeni. Vrata će vam biti otvorena.  LJUBAV: Jako ste uporni ali preterana angažovanost na stvarima koje ne možete da promenite narušava vašu zajednicu.  ZDRAVLJE: Česte glavobolje mogu biti prisutne.

RAK

POSAO: Možda mislite da je zalogaj koji ste zagrizli prevelik, ali to su prolazne sumnje i kompleksi. Izbegavajte osobe koje nisu pozitivne.  LJUBAV: Rakovi, strpite se - još malo dok vam se ne pojavi idealni partner. Prijaće vam Vaga ili Vodolija.  ZDRAVLJE: Lečite se kristalima.

LAV

POSAO: Postoji mogućnost da se odlučite za neki dodatni posao. Potrebni su vam saradnici poput Vodolije ili Strelca.  LJUBAV: Avanture, erotski naboj, prenaglašen. Verovatno ćete sedeti na dve stolice. Idealan partner Ovan.  ZDRAVLJE: Čuvajte kolena.

DEVICA

POSAO: Bićete napeti krajem dana i prenositi nervozu na okruženje. Potrudite se da vam to ne ostane za naredni dan, jer ćete imati važan sastanak.  LJUBAV: Osobe koje su u vezi zbog ljubomore moguć raskid. Device u braku opterećeni su besparicom.  ZDRAVLJE: Problem sa nervozom muške Device. Žene Device problem sa matericom.

VAGA

POSAO: Posetite veće kompanije. Tu je šansa za zaradu.  LJUBAV: Sa partnerom napeta situacija. Slobodne Vage nemaju poverenja u sebe i provode veče u samoći.  ZDRAVLJE: Posetite dermatologa.

ŠKORPIJA

POSAO: Radite po planu bolje nego bez njega, jer su posledice velike. Postoji mogućnost loša procena nekog od saradnika.  LJUBAV: Ovo je odličan dan za izlaske, pisanje, učenje. Otvaranje novih ideja.  ZDRAVLJE: Tokom dana su vam moguće jače i kratkotrajne glavobolje.

STRELAC

POSAO: Budite oprezni u trošenju. Ne radite ništa bez dobrog advokata ili stručnjaka iz oblasti koje vas zanimaju.  LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pravi izbor za vas bila bi osoba iz sfere sporta. Slaganje Škorpijom ili Ovnom.  ZDRAVLJE: Hrana neka vam bude lek.

JARAC

POSAO: Dobro slaganje sa Lavom, Blizancima i Devicom. Neko od njih će vam pokazati put kako da dođete do sigurne zarade.  LJUBAV: Slobodnima se nudi poznanstvo preko prijatelja. Prihvatite poziv na zabavu ili žurku gde ćete sresti jednog Bika.  ZDRAVLJE: Ako ste neraspoloženi, meditirajte.

VODOLIJA

POSAO: Budite odlučni i prihvatite rizike koji vam se nude. Jer ako ne rizikujete nećete ni dobiti. Dobra saradnja sa drugom Vodolijom.  LJUBAV: Oslonite se na Jarčeve, izbegavajte Vage. Jarac vam je stabilan dok je Vaga okrenuta samo sebi i svojim zadovoljstvima.  ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RIBE

POSAO: Pojaviće vam se neke nove zanimljive ideje. Trebalo bi ih da realizujete i krenete u nove poslovne kombinacije.  LJUBAV: Zavodite osobu koja vam dolazi preko prijatelja. Dobro slaganje imate sa Rakom i Škorpijom. Loš odnos sa Lavom.  ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, naduvenost.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković