OVAN

POSAO: Ako ste rođeni u prvoj dekadi Ovna, onda imate sreće, jer ćete započeti odličan posao koji će vas voditi dalje kroz budućnost.  LJUBAV: Dobra veza sa Blizancima. Možete imati jedno duhovno putovanje u vezi sa osobom iz znaka Strelac.  ZDRAVLJE: Trebalo bi da ste dobro.

BIK

POSAO: Važan dan za sve Bikove. Novac drugih, nasleđe, sex, okultno. To su teme koje će vam biti važne u naredne dve i po godine.  LJUBAV: Veza u kojoj ste bili duži period verovatno se polako gasi. Više sreće u nekim narednim danima, mesecima.  ZDRAVLJE: Problem sa hormonima.

BLIZANAC

POSAO: Koliko ste spremni da prihvatite neki iznenadni preokret vreme će pokazati. Imate izgleda se izvučete iz dugovanja koja su postojala.  LJUBAV: Mogući problemi, odvajanja u postojećoj zajednici. Pokušajte da to rešite komunikacijom.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Ukoliko su poslovi povezani sa zakonom, pravima, arhitekturom, aranžiranjem…  LJUBAV: Želite da napravite od duge veze – brak. Da li ćete uspeti, nije nemoguće. Potrebno je da budete istrajni u tome.  ZDRAVLJE: Pomalo vas drhatanje tela od umora plaši.

LAV

POSAO: Imate dobre aspekte za putovanje u inostranstvo. Verovatno će to biti radi užitka ali gledajte da to iskoristite na bolji način.  LJUBAV: Emotivno želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi. Verovatno je neki Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći.  ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Dobićete ponudu da otputujete u neku evropsku državu. To će vas iskreno oraspoložiti. Tamo pravite nove kontakte.  LJUBAV: Verovatno vas je naljutio jedan Ovan. Pokušajte da ostavite iza sebe sve, budete malo sami. To može da vam pomogne da stabilizujete misli.  ZDRAVLJE: Pokrenite se kroz alternativno lečenje.

VAGA

POSAO: Znate da se snađete u svakoj situaciji. Nije problem da i drugima pomognete čak i finansijski ako je potrebno.  LJUBAV: Da li da pristanete na vezu sa jednim Bikom, koji je u ovom trenutku prejak za vas. Ako ste Škorpija ili Ovan u podznaku onda ga sigurno nećete izbeći.  ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

ŠKORPIJA

POSAO: Novi izazovi počinju. Dobra saradnja sa Ovnom ili Strelcem. Budite pažljivi prema jednom Raku.  LJUBAV: Emotivno ćete danas biti u svađi ukoliko predhodnih dana niste stabilizovali brak ili vezu.  ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

STRELAC

POSAO: Spremni ste na velike odgovornosti. Pred vama je veliki projekat koji ćete voditi. LJUBAV: Odgovorni ste za vezu u kojoj se nalazite. Budite parlamentarni. Partner to očekuje od vas.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama. 

JARAC

POSAO: Povoljan dan za inostranstvo, putovanja, posao sa neobičnim i bogatim ljudima. Iskoristite povoljne aspekte.  LJUBAV: Veza sa drugim Jarcem po mogućstvu iz Francuske bi bio odličan potez za vašu budućnost. Presecite i srećno!  ZDRAVLJE: Kosti, koža, zubi osetljivi. Posetite pre svega stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Moćićete da se otisnete u nove trendove poslovanja. Vi ćete kao i uvek da budete predvodnik novih izuma, što svi željno očekuju.  LJUBAV: Faza kada treba da stabilizujete emocije ka Devici ili Škorpiji. Biće žestoko ako ne pokažete pravu emociju.  ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Možda ćete imati problem kada su dugoročni ciljevi u pitanju.Tražite savet . LJUBAV: Skriveni stres zbog jedne Vodolije. Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Biće mogućnosti da popravite utisak. ZDRAVLJE: Izbacite stres kroz fitness.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković