OVAN

POSAO: Neophodno je da budete spremni na svaku vrstu kompromisa, promišljenosti.  LJUBAV: Nećete se slagati sa partnerom u vezi nekih stavova. Dosta ste teški za razgovor.  ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje.

BIK

POSAO: Imate dobar osećaj kada upotrebiti svoje rukovodeće sposobnosti.  LJUBAV: Pokažite više topline svojoj voljenoj osobi.  ZDRAVLJE: Menjajte način života.

BLIZANCI

POSAO: Nemarnost, dezorganizacija su veoma loši za vaš status.  LJUBAV: Partner želi da izgladi vezu sa vama.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Izbegavajte po svaku cenu poslove koji su nelegalni, mutni.  LJUBAV: Imaćete povoljan i plodan uvid u vašu ljubavnu vezu.  ZDRAVLJE: Trudite se da budete smireni.

LAV

POSAO: Skloni ste preteranoj ambiciji.   LJUBAV: Danas ulazite u vezu sa jednom Vagom koja vas obožava.  ZDRAVLJE: Velika nervoza.

DEVICA

POSAO: Pojačana intuicija. Možete mnogo toga da uradite.  LJUBAV: Pronađite prihvatljivo rešenje za rešavanje situacije u vezi.  ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

VAGA

POSAO: Dobar dan za prosvetu, kreativce.  LJUBAV: Veza sa osobom koja je suprotnih shvatanja od vas.  ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao povezan sa morem, okeanom.  LJUBAV: Dobar odnos sa drugom Škorpijom ukoliko ste sami.  ZDRAVLJE: Srce.

STRELAC

POSAO: Pažljivo u slakapanju ugovora sa strancima.  LJUBAV: Partner pazi na vas i daje vam veliku podršku.  ZDRAVLJE: Kukovi.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste u poslu povezanim sa građevinom danas nikako da potpisujete ugovor, sačekajte bar narednu nedelju.  LJUBAV: Bićete spremni da se žrtvujete za jednu veliku ljubav.  ZDRAVLJE: Reuma.

VODOLIJA

POSAO: Imate dobre saradnike koji su ambiciozniji od vas. Čuvajte se lične ljubomore.  LJUBAV: Dubok uvid u smisao ljubavi će vam pomoći u samom odnosu sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE

POSAO: Uspeh vam stoji u dobrim konekcijama, inostranstvom, putovanjima.  LJUBAV: Partner vas prati i to vam prija. ZDRAVLJE: Dobro.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna