OVAN

POSAO: Vaša ambicija ponekad zna da dovede do sloma. Opustite se. LJUBAV: Vi mislite da osoba u znaku Vaga nije trenutno dobra za vas. ZDRAVLJE: Koža lica osetljiva.

BIK

POSAO: Novac vam klizi iz ruku. Preterano trošite na neke bezvredne stvari. LJUBAV: Budite diplomatičniji u odnosu sa supružnikom. Nikada se ne zna šta donosi dan, a šta noć. ZDRAVLJE: Vaš vladar Venera je u Vagi. Obratite pažnju na bubrege.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate brzo i intuitivno. Merkur u Škorpijonu donosi tajne poslove.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za nekog koga znate duži period a to krijete. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

RAK

POSAO: Sa osobom iz znaka Ribe ili Ovan imaćete poslovni dogovor.  LJUBAV: Otuđenost nije novost za povučenog Raka. Ali iskoristite udvaranje jednog Blizanca koji vam želi dobro.  ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

LAV

POSAO: Bavite se poslovima iz sfere saobraćaja. Recimo bilo bi dobro da prodajete auto delove.  LJUBAV: Potrebna vam je potvrda emocija voljene osobe koja je prilično zatvorena ili je jednostavno slaba u odnosu na vaš autoritet.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Ekonomija, kancelariski posao može biti dobar za sve one koji to rade.  LJUBAV: Strasna veza sa Strelcem.  ZDRAVLJE: Imate dobar imuno sistem.

VAGA

POSAO: Bićete unapređeni. Od nedelje više privilegija za vas.  LJUBAV: Nerazumevanje u vezi može da vas košta raskida.  ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da niste u klopci koja se zove novac. Ako preterano mislite samo o tome, onda teško da ćete napredovati.  LJUBAV: Ako ste sami, onda ćete morati da prihvatite osobu koja vam se udvara. Iako nije po vašim standardima.  ZDRAVLJE: Menjate raspoloženje.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za poslove špedicije, razne špekulacije, trgovinu.  LJUBAV: Strelac u braku želi provod. Strelac u vezi želi strast. Slobodni Strelac želi vezu bez obaveze.  ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

JARAC

POSAO: Ideja nije loša da radite sa još nekim kolegom posao koji ste zamislili.  LJUBAV: Zauzeti imaju tajno udvaranje jednog tajanstvenog Bika.  ZDRAVLJE: Manja infekcija grla, nosa, pluća.

VODOLIJA

POSAO: Dobro ste zamislili nov posao, ali čekate narednu sedmicu.  LJUBAV: Flert sa osobom koja radi u vašem okruženju.  ZDRAVLJE: Potreban vam je svež vazduh.

RIBE

POSAO: Poslovi trgovine hemijom, raznih hemijskih preparata daće dobar uspeh i novac.  LJUBAV: Oni koji su slobodni večeras je idealno da sretnu osobu sa kojom razmenjuju viber poruke. ZDRAVLJE: Potrebno više hrane u zelenoj boji. 

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna