OVAN

POSAO: Početak novog meseca, vi imate snage i energije za predstojeći period. LJUBAV: Idealano za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Emotivna veza sa Bikom će vas osvežiti. ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

BIK

POSAO: Posao započinjete sa osobom iz znaka Ribe. Jako vam je važan današnji dan. Dobro se organizujte.  LJUBAV: Imate izgleda da se zaljubite u isto tako jednog senzibilnog Bika, mada često vas privuče Rak ili Ovan.  ZDRAVLJE: Nikako alkohol danas ili večeras.

BLIZANCI

POSAO: Novac vam stiže preko Vage ili Strelca. Radite na tome da ostvarite dobre veze u svojoj delatnosti.  LJUBAV: Dobar, lep dan za vas i dobar provod. Oni u braku postavljaju nova pravila ponašanja osobi sa kojom žive.  ZDRAVLJE: Krvni pritisak povećan.

RAK

POSAO: Ništa bolje od inostrane kompanije i saradnje sa njima. Iskoristite ovaj dan za poslove koji vama odgovaraju.  LJUBAV: Sređujete kuću, stan. Potrebno vam je novo ruho. Volite inovacije u domu.  ZDRAVLJE: Znate da se preforsirate, pa kasnije imate problem sa imunitetom.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste, ne razmišljate o poslu već o odmoru i provodu.  LJUBAV: Mislite na jednog Ovna. Baš vam zadaje muke svojim drskim ponašanjem. Ali vama se to dopada.  ZDRAVLJE: Povremeni bolovi u nogama.

DEVICA

POSAO: Trezveni ste. Razmišljate unapred. Znate da vam treba mnogo energije za narednu sedmicu. Danas se spremate za predstojeći period.  LJUBAV: Ispunjeni ste emotivno, čak previše. Neverujete da vam se dešava ljubavna idila.  ZDRAVLJE: Samo se hranite zdravo.

VAGA

POSAO: Novac danas preko osobe iz znaka Lav. Oni koji očekuju poziv za novo radno mesto, neka sačekaju narednu nedelju.  LJUBAV: Susret sa Ribom ili Škorpijom vam menja mišljenje o postojanju zajednice uopšte.  ZDRAVLJE: Upale grla. Nije strašno ali ne budite nemarni prema sebi. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Poneka imate manji problem sa saradnicima. Ostavite po strani nesporazum bar danas. Početak je meseca.  LJUBAV: Pokazujete ljubomoru. Savet vam je da veče provede uz dobro društvo, da razbijete takvu famu u glavi.  ZDRAVLJE: Trenutno se ne žalite ninašta.

STRELAC

POSAO: Novac vam dolazi. Ni sami niste svesni kako ali on se nekako uvek nađe. Vi ste srećne ruke.  LJUBAV: Poznanstvo sa osobom iz inostranstva.  ZDRAVLJE: Čuvajte svoju pozitivnu energiju za dalji period koji je pred vama.

JARAC

POSAO: Odličan početak meseca. Sve vam se otvara. Slušajte svoj unutrašnji glas. Nema greške.  LJUBAV: Potreban vam je neko sa kim možete da razmenite iskrene misli, reči. Niste opterećeni nekim ljubavnim životom.  ZDRAVLJE: Problem sa plućima, infekcijom grla.

VODOLIJA

POSAO: Intenzivno razmišljate o novcu. Imate sreće jer će vam se pojaviti osoba koja završava sve vaše zamisli.  LJUBAV: Pomalo nesigurni u ono što osećate. Kao da ne dobijate jasnu sliku o tome šta dalje da radite.  ZDRAVLJE: Više vitamina.

RIBE

POSAO: Dobar dan za vas, sve poslove koje započnete biće uspešni tokom celog meseca.  LJUBAV: Popravite ljubavni život nekim dobrim noćnim luksuznim izlaskom.  ZDRAVLJE: Jačajte sebe, samokontrolu.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna