OVAN

POSAO: Težak dan. Potrebna vam je pomoć. Ne stidite se da tražite uslugu od drugih.  LJUBAV: Dolaze vam mnogo bolji dani. Nadate se da ćete konačno nekog upoznati.  ZDRAVLJE: Glavobolja usled stresa.

BIK

POSAO: Nije dobro da stajete sa novim poslovnim planovima. Odličan dan za nov početak.  LJUBAV: Uživate. Zapravo vi znate kako da uživate.  ZDRAVLJE: Preterujete s hranom.

BLIZANCI

POSAO: Dobar dan na radnom mestu. Velike promene vas očekuju kojima se iskreno radujete.  LJUBAV: Donesite odluku. Prava veza ili zabava.  ZDRAVLJE: Nemate teškoće.

RAK

POSAO: Uživate u današnjem radnom danu. Znate da se organizujete i pokrenete nove poslove.  LJUBAV: Udvara vam se osoba u znaku Ovan. Ovo je lepa veza.  ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV

POSAO: Novčana nadoknada. Sigurno ćete napredovati. Računajte na uspeh.  LJUBAV: Opterećeni ste porodičnim brigama. Najvažnije vam je da se dobro osećate u svom domu.  ZDRAVLJE: Uradite analizu krvi.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni. Smatrate da to može i bolje. Nikako ne prihvatate zastoj.  LJUBAV: U odnosu sa suprotnim polom postajete previše zahtevni.  ZDRAVLJE: Pazite se prehlada.

VAGA

POSAO: Nemojte da stajete u svojim namerama. Novac na vidiku. Iskoristite svaki momenat da se reklamirate.  LJUBAV: Zainteresovani ste za osobu koja dolazi iz druge države.  ZDRAVLJE: Nema problema.

ŠKORPION

POSAO: Sve više i više radite. Potrebna vam je nagrada. Novac vam je preokupacija.  LJUBAV: Postajete opsednuti osobom u znaku Ribe. Vi ste osoba koja voli opsesivne ljubavi.  ZDRAVLJE: Ne gubite živce.

STRELAC

POSAO: Vi ste najbolji trgovac, menadžer. Bodete oči drugima. Zbog toga imate mnogo uspeha.  LJUBAV: Razmišljate o partneru i njegovim greškama u vezi. Skloni ste kritizerstvu.  ZDRAVLJE: Dobro ste.

JARAC

POSAO: Nemate razloga za nezadovoljstvo. Napredujete iz dana u dan. Novac vam stiže, kad se najmanje nadate.  LJUBAV: Uživate sa osobom koju dugo poznajete. Želite više od poznanastva.  ZDRAVLJE: Obavite detaljnu kontrolu.

VODOLIJA

POSAO: Ideje su najvažnije deo uspeha. To vam je dobro poznato.  LJUBAV: Udvaranje osobi koja je u vezi nije dobar izbor za bilo kog.  ZDRAVLJE: Bole vas noge.

RIBE

POSAO: Poslušajte savet jedne Device. Ona je kompetentna za svaki posao koji traži preciznost.  LJUBAV: Voljena osoba vas ceni, voli. Uzvratite istom merom.  ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u nogama.

Kako da nadete srecu u ljubavi, procitajte OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna