OVAN

POSAO: Nikome ne otkrivate šta vam je plan. To je iznenađenje. Slaba komunikacija na svim nivoima. LJUBAV: Romantični ste. Imate dobro društvo. Porodično okupljanje.  ZDRAVLJE: Spa centar, masaža.

BIK

POSAO: Očekuje vas malo mudrovanja o tome kako započeti novu fazu posla. Neka to sačeka još malo. Vratite se na zemlju.  LJUBAV: Ukoliko želite u pozorište, bioskop možete ići. Biće vam lepo.  ZDRAVLJE:Uhvatila vas je anksioznost. Samo se opustite.

BLIZANCI

POSAO: Opuštena atmofera za rad. Svima prija. Kolektiv radi sve zajedno bez tenzija.  LJUBAV: Romantični izlazak u dvoje. Porodica je zajedno. Lepo druženje.  ZDRAVLJE: Kada se opustite i mozak ćete se prilagoditi promenama.

RAK

POSAO: Zaposlite mlade u vašem timu, irmi kojoj radite. Budite pažljivi pri trošenju novca.  LJUBAV: Na raskrsnici ste emotivnoj. Rak u braku inspirisan je osobom koja radi poslove vezane za adminitraciju.  ZDRAVLJE: Čuvati creva, bubrege i jetru.

LAV

POSAO: Nema potrebe da se previše nervirate i trošite na bespotrebne stvari. Sposobni ste da zaradite.  LJUBAV: Potrebna vam je unutrašnja ravnoteža, mir i snaga da se pokrenete. Ljubav sa osobom koja se bavi istim poslom kao i vi. ZDRAVLJE: Nije potrebno da se psihološki iscrpljujete.

DEVICA

POSAO: Ukoliko smatrate da grešite, stanite. Vi ste precizan znak, nije dobro da svoju energiju trošite na nešto što ne doprinosi ni radnom okruženju ni vama lično.  LJUBAV: Potreban vam je otvoren razgovor sa partnerom. Komunikacija je svakako najbolji način "popravnog ispita".  ZDRAVLJE: Česti problemi sa bešikom čini vas nervoznim.

VAGA

POSAO: Morate da se izdvojite iz polja emocije ukoliko želite da napredujete. Svako be spotrebno energetsko trošenje, daje gubljenje novca i vremena.  LJUBAV: Emotivna vezanost za partnera je nešto bez čega niste u stanju da funkcionišete.  ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zdravljem zbog preteranog rada.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste rezultatima rada i to je najvažnije za jednog Škorpiona koji svakako mora da bude uspešan u svemu što radi.  LJUBAV: Ako imate ljubavne probleme, to je zbog preterane ljubomore. Pomalo sebe doživljavate kao osobu kojoj moraju za sve da se polažu računi.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na žlezde.

STRELAC

POSAO: Saveti oko poslovanja vam nisu potrebni. Iako se mnogi trude da podele sa vama svoje mišljenje, nije potrebno da se previše angažuju. LJUBAV: Emotivno partner je neko ko daje šansu da se promenite u smislu bolje komunikacije. Iako često znate da budete oholi prema voljenoj osobi.  ZDRAVLJE: Morate da pazite na gornji deo tela. Gornji deo kičme osetljiv.

JARAC

POSAO: Nervozni ste. Imate preterane ambicije. Nije vam potrebno toliko da razmišljate o poslu. Potrebna vam je bolja organizacija.  LJUBAV: Partner je tu da bi vam ispunio želje. Prijatelju faktor koji pomaže pojednako ko partner.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na vene.

VODOLIJA

POSAO: Ostvarujete dobre rezultate na poslu. Mnogi bi trebalo da se ugledaju na vas.  LJUBAV: Nežni Rak vam pruža strast i emotivno vas stimuliše. Razmišljate o ljubavi i više nego što se to od vas očekuje.  ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Odličan dan za novac, javnost, popularnost. Saradnja sa stranim državljanima je i više nego uspešna.  LJUBAV: U ljubavi cenite direktan odnos sa partnerom. Ako ne kažete šta osećate i šta vama treba onda teško da ćete to i dobiti.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Tekst: Lepa&Srećna