Jarac je znak koji se povezuje sa disciplinom, ambicijom i ozbiljnošću, a pun mesec u ovom znaku može samo da pojača ove karakteristike.

Pun Mesec u Jarcu 3. jula vraća na realnost, iskrenost, oslobađanje od toksičnih i zastarelih šablona ponašanja koje nam stvaraju paranoje, uznemirenost, strahove, nostalgiju, kao i prevazilaženje stvari koje su nas emotivne sputavale.

Sve se komeša i kulja u stomaku, srcu, duši, biće i glavobolja, anksioznosti, nemira i osetljivosti zdravlja. Na razdoru smo želja i mogućnosti, ali i pred pragom istine, a istina boli. Kulminira završetak jednog ciklusa, priprema se novi.

Pogodan je za završetak starih poslovnih, porodičnih i privatnih obaveza što vodi očekivanoj zaradi i rešavanju odlaganih problema.

Sada sve potisnute emocije izlaze na površinu. Privatno stoji naspram poslovnog. Karijera naspram porodice, odgovornost i realnost naspram emocija i snova. Problemi gurani pod tepih u porodičnim relacijama zahtevaju rešavanje, kao i stvari koje se tiču finansija, stambenog pitanja, porodičnih, ortačkih poslova i ostavinskih stvari, jer se kasnije mogu još više zakomplikovati.

Preopterećenost, uznemirenost, pobuna naroda, protesti i šokantne promene. Ravnoteža energija je ono što nam je potrebno.

Akcija koja će dovesti do promene posla, potpisivanja važnog ugovora, polaganja ispita, pomirenja, napretka i uspeha.

Treba dati šansu, ali uz nju gledati dubinu i kvalitet.

Utvrdite i osvestite ono što vas blokira na putu ka napretku, što se vuče iz prošlosti i koči uspeh, zrelost i produktivniji načinu delovanja.

Pun mesec u Jarcu 3. jula
Shutterstock  

Evidentna je i želja za promenom u okviru posla, u ljubavnim, porodičnim i drugim relacijama života što se tiče kvaliteta.

Vlada preispitivanje, traže se iskreni razgovori gde ćemo sami sa sobom raščistiti da li smo se usmerili u željenom pravcu ili ne. Nepravde će biti kako na poslu, tako i privatno što ne treba da vas nagoni na konflikte, jer ono negativno nastavlja da čuči u vama. Biće provokacija na koje ne treba nasedati.

Povoljan period za obnovu poslovnih i važnih kontakata, kao i za odmerene odluke, staloženost i istrajnost.

Ne gomilajte sebe anksioznim epizodama da nešto morate, jer ova energija zna da sagori čoveka nabijanjem pritiska. Biće i eksplozivnih ispada u afektu usled dugog trpljenja i tolerisanja nečega što nas duže vreme iritira i tišti dok se druga strana može uzdržavati.

Klonite se agresija, vraćanja na prošlost i stare teme, kao i skandala kojih ce svakako biti kroz medije i javne ličnosti, te savetujem da ne punite sebi glavu senzacionalističkim pričama.

Ne reagujte na tuđu agresiju i provokacije. Samo ćete bespotrebno potrošiti vreme i živce ni na šta.

Budite realni, iskreni i praktični.

Pun Mesec u Jarcu
Shutterstock  

I te kako trezveno možemo razgraničiti laž od istine, kao i istinu od iluzije. U ljubavi dolazi do otrežnjenja, osećanja emotivne ranjivosti, ali i perioda kada treba da konsolidujete sebe i stavite svoje potrebe kao prioritetne. Dovoljno ste zapostavljali sebe same zarad tuđih interesa.

Obratiti pažnju na kičmu, zglobove, kosti, kao i digestivni sistem. Može doći do pada imuniteta i osećaja slabosti i prehlade kod mnogih.

Unapredite lične, partnerske, prijateljske, porodične odnose.

Poštujte svoje želje, snove, ali budite svesni realnih mogućnosti. Smanjite zamaranja zbog tuđih energija. Naučite da uživate sami sa sobom. Zacrtajte sebi cilj i šematski prikaz stukture kako do njega doći.

Možda vam je potrebna nova taktika. Novi plan. Fokus, pa i rizik. Samo hrabro! Nema mesta strahu i sekiraciji. Nepotrebnim sukobima. Bolu koji sebi namećete, a nije vam potreban. Trud i strpljenje će se isplatiti, piše astrolog Astrovuk na svom Instagramu.

Tekst: Lepa&Srećna

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure