OVAN

POSAO: Novac vam stiže pred kraj dana, ovo je kao nadahnuće za jednog neobičnog Ovna. Važan vam je susret tokom dana sa osobom koja zna da upravlja i vodi ceo posao. LJUBAV: Kao da nemate stabilnost u braku, osećate potrebu da vas partner podržava u svemu. Slobodni Ovan ima dan ispunjen sa jednim Rakom. ZDRAVLJE: Zglobovi preosetljivi.

BIK

POSAO: Potrebna vam je pomoć. Pomoć tražite u brzim znacima poput Blizanaca, Vage, Vodolije. Spremite se na veliki posao koji niste očekivali.  LJUBAV: Oni Bikovi koji žele da menjaju svog partnera i njegove stavove, neka se ne nadaju brzoj promeni, neka ide sve svojim tokom.  ZDRAVLJE: Dosta ste nervozni zbog posla.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da iskoristite nove ideje koje vam se pružaju. Vi ste osoba koja zna da rukovodi u posebnim trenucima kada negde zapne.  LJUBAV: Erotiku stavljate na prvo mesto. U ljubavi ste pravi zavodnik za kojim "umire" druga strana, bilo da ste žena ili muškarac.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, ali više se krećite.

RAK

POSAO: Mislite o svemu. Obaveze primate uvek olako. Teško ih sprovodite u delo, ali ipak završite sve što treba.  LJUBAV: Skloni ste da tražite nemoguće, onda upadate u krizu, počinjete da flertujete ne računajući na posledice koje mogu da vas zadese u vezi ili braku.  ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta, preterujete u radu, pravite nervozu. 

LAV

POSAO: Ako ste previše zatvoreni i egoistični, možete biti oštećeni, tako što će vam neko uzeti mesto gde radite, zapravo preuzeti tron, vodeću palicu. LJUBAV: Uživajte u noćnim izlascima ili otputujte negde gde vam je veći mir od stalnog mesta boravka. Volite život i zabavu.  ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Ne razmišljate o novcu previše jer znate da ćete zaraditi i više nego što mislite. Dobro je da ste stabilni mentalno, to donosi uspeh.  LJUBAV: Imate sigurnost, razumevanje sa partnerom. Volite da vodite miran život koji vam je u ovom momentu potreban. Dobar odnos sa Vodolijom ili Ribama za sve slobodne Device.  ZDRAVLJE: Potreban vam je sport, kretanje.

VAGA

POSAO: Brzopletost vas dovodi u neprijatnu situaciju, tako da može doći do raznih problema na poslu. Efikasnije razmišljate ukoliko ste hladni, sklanjate emocije po strani.
LJUBAV: Nežni ste toliko mnogo da partner ne može bez vaše ljubavi. Ako ste slobodni onda tražite susret sa jednom Devicom.  ZDRAVLJE: Pozitivna energija donosi spas i rasterećenje.

ŠKORPIJA

POSAO: Neki od vas žele da se posebno istaknu svojim radom. Verovatno mislite da ćete dobiti priznanje. Još je rano za takve ideje.  LJUBAV: Problem za Škorpiona u dužoj vezi. Često imate osećaj da vam je potrebna sloboda, da morate da se odvojite od supružnika.  ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno, to leči.

STRELAC

POSAO: Imate moć da ubedite druge da ste jedan od najboljih prodavaca u firmi. Nije potrebno da se toliko trudite jer ste zaista takvi.  LJUBAV: Ko neshvata gore po njega ukoliko vas ne pusti da dišete svoj vazduh. Vaša energija je u suštini topla, iako imate svoju slobodu niste varalica.  ZDRAVLJE: Masaža, spa centar su nešto što Strelčevi obožavaju.

JARAC

POSAO: Može se desiti da dođe do rascepa između vaših ličnih ciljeva i onog što se uradili za druge. Pazite koliko dajete a koliko vam se vraća.  LJUBAV: Otudjili ste se. Svi da se druže a vi tražite vaša četri zida i da vas niko ne zove. Niste raspoloženi za izlaske. Zapostavljate i partnera.  ZDRAVLJE: Yoga, šetnja, leči nervozu, krvni pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Počeo je novi dan, a vi već imate ideju koja nije za ovo doba. Mnogo idete napred u odnosu na kolege, saradnike. Vratite se u sadašnjost, što pre.   LJUBAV: Super se osećate i tražite od partnera da vas iznenadi nekim gestom, poklonom, lepim rečima.  ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

RIBE

POSAO: Saradnici su iznenađeni vašim poslovnim potezima, ne znaju šta da očekuju od vas. Uvek ih iznenadite nekim novim idejama.  LJUBAV: Promenu na emotivno planu su nešto što mnogo želite, ne prihvatajte previše k srcu ako partner nije za to ili mu ne odgovaraju vaše ideje.  ZDRAVLJE: Visok pritisak.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna