Dnevni horoskop za 25. jun 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
POSAO :
Pomalo bunite svoju okolinu, spremni ste da uradite sve za dobar posao i zaradu. Napredujete prebrzo i neočekivano za druge. LJUBAV: Manje zapostavljajte partnera zbog posla, dobra emotivna energija. Vodite ljubav više. ZDRAVLJE: Mišići nogu su dosta napeti.

BIK
POSAO:
Nalazite se u izvesnom besmislu. Morate da razmislite pre nego što počnete bilo šta da radite.
LJUBAV:
Imate osećaj kao da ste sami, kao da vam nije stalo ni do čega. Stagnirate u ljubavnoj vezi u kojoj se nalazite. Ne bi bilo loše da se otvorite partneru. ZDRAVLJE: Osećate promene raspoloženja.

BLIZANCI
POSAO:
Morate sami da odradite posao koji je opterećujući, angažujete se više nego što ste planirali, što krajem dana može rezultirati nervnom napetošću. LJUBAV: Danas niste zahtevni prema osobi koju volite a uživaćete tokom dana. Ljubav sa Jarcem vas čini srećnim. ZDRAVLJE: Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.


RAK
POSAO:
Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. Nikako da se bavite oprostom onih saradnika koji teže da se izvuku. Razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. LJUBAV: Partner se ne odvaja od vas. Sigurni ste u ljubav i postojanost. Rak koji je slobodan voli svoju samoću. ZDRAVLJE: Problem sa levom rukom.


LAV
POSAO:
Saradnja sa Vagom ili nekim drugim vazdušnim znakom daće uspeh i novac. Polazi vam za rukom da završite sve što treba i više od svega što vam se nudi. Spretni ste kao i uvek. LJUBAV: Slobodni imaju poznanstvo sa dupilm Rakom. Ako budete koristili svoj šarm onda ćete sigurno imati uspeha u ljubavi, sreću koja vas inače prati. ZDRAVLJE: Nervoza.

DEVICA
POSAO:
Poštuju vas i treba da vam veruju, jer ste veliki radnik. Sarađujte sa osobama koje razmišljaju svojom glavom. A novac vam samo dolazi. Inteligentni ste i imate dobru komunikaciju.
LJUBAV:
U dobrom ste odnosu sa Ribama, posebno ako ste muškarac Devica. Žena iz ovog znaka može da računa na Jarca, Škorpiju ili Raka. ZDRAVLJE: Raspoloženje raste.

VAGA
POSAO:
Svodite račune i niste preterano zadovoljni. Morate da radite, ređite preko svega, idite dalje.
LJUBAV:
Često vam se to dešavaju napadi ljubomore koji vas opsedaju. Jedino da izađete iz kuće i neko vreme samujete, nema drugog leka. ZDRAVLJE: Grčevi u nogama vas često muče.

ŠKORPIJA
POSAO:
Nije teško da se okrenete novim poslovima. Nemate potrebu nisakim da sarađujete. Novac preko donacija.
LJUBAV:
Uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Ona izostaje, nažalost. ZDRAVLJE: Osećaj dosade vas savladava.

STRELAC
POSAO:
Svodite račune, bilans, koliko ste zaradili. Vaš konto je prilično uvećan. Sreća vas prati na polju finansija.
LJUBAV:
Sve ide svojim tokom bez većih oscilacija. Brak je jedina sigurna zajednica u kojoj morate da budete.
ZDRAVLJE:
Solidno.

JARAC
POSAO:
Jedva čekate da se vratite vašim obavezama koje vas očekuju. Dominirate u poslovnom okruženju a mnogi traže edukaciju i podršku od vas. LJUBAV: Snažna emocionalna potreba da se nekom dopadnete stvara strah od ljubavi i ulazak u vezu. Opustite se, volite život. ZDRAVLJE: Zakažite zubara obavezno.

VODOLIJA
POSAO:
Poslovne obaveze, razmišljanja, planove sve to ostavljate za drugi dan. Malo ste sebi dali oduška. Mnogi nisu zadovoljni ali nikako da sebe opterećujete zbog toga. LJUBAV: Decu treba usmeriti na pravi put. Trudite se svaki dan da im pokažete da je život lep. Partner je vaša podrška. ZDRAVLJE: Više tečnosti.

RIBE
POSAO:
Tražite način najsuptilnije koji bi svi prihvatili kompromis između vas i saradnika. Ono što možete dalje da očekujete tokom dana to su razgovori. LJUBAV: Iskoristite sve da se reše nesuglasice među decom ili partnerom. Imate dovoljno vremena da se stabilizujete kao porodica.
ZDRAVLJE:
Dobro.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna