OVAN

POSAO: Mesec počinje sa puno dinamike u komunikaciji. Veoma ste angažovani na svim poljima. Morate da animirate i druge, jer vi ste neko ko zna najbolje da organizuje, radi ali i da predstavi posao. Blizanci su vam dobri za putovanje i prezentaciju, Rak će vam pomoći oko rešavanja nekretnina, lokala, poslovnog prostora. Poslednja nedelja donosi povratak starog posla. Moraćete da rešite ono što niste tokom meseca, posebno oni Ovnovi koji imaju privatan biznis. Pripazite na saobraćaj ukoliko vaš posao zahteva putovanje i stalno kretanje.   LJUBAV: Puni ste osvajačke energije, potentni, željni ljubavi kao i uvek. Ovan se nikad ne predaje kada je ljubav u pitanju. Posebno je naglašeno za sve slobodne koji su imali teške veze u prošlosti i sada se oslobađaju starih emocija. Slobodna Vaga, Blizanac ili Devica mogu biti pravi izbor. Nikako pred kraj meseca ulaziti u vezu sa Rakom. Oni koji su u braku očekuju dobar partnerski odnos i čine da sve bude na svom mestu.   ZDRAVLJE: Dosta ste pozitivni, ne bi trebalo da bude većih zdravstvenih problema.

BIK

POSAO: Podređeni ste u odnosu na sve vaše saradnike. Moraćete da radite mnogo i da se izborite više nego što mislite. Oni koji moraju da rešavaju papirologiju, dokumenta od važnosti neka povedu računa krajem meseca tačnije u periodu između 25 i 28. Juna. Saradnja sa inostranstvom preko osobe u znaku Strelac, Vodolija ili Blizanci može biti rešiv. U ovom periodu možete prepoznati prave prijatelje ali i neprijatelje. Važni datumi za posao 8 jun, 18 jun i 23 jun.  LJUBAV: Partnerstvo vam je na ivici opstanka. Nerazumevanje vlada u zajednici. Pokažite toleranciju. Vaša zajednica obično trpi mnoge nepravde. Možda popravite odnos uz pomoć drugih prijatelja, rodbine ili nekog bračnog savetnika. Dobar period za sve slobodne. Velika očekivanja i udvaranje jedne Ribe, Raka, Škorpije. Život vam kreće na bolje, eksplozija emocija. Veliki planovi razmišljanja o zajedničkoj budućnosti.  ZDRAVLJE: Konstantan bol u leđima.

BLIZANCI

POSAO: Odličan mesec kao i uvek ovom znaku daje velike šanse da uspe u svim namerama. Otvoreno pitanje i rad na polju intelekta, trgovine, putovanja, turizma. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadesetak osoba, saradnika, koji moraju da podrže vaše ideje, planove. Ovo je često aspekt i onih koji menjaju posao, prelaze na bolju poziciju. Novac posle 8. juna, a poslovi sa inostranstvom posle 13. juna. Ovo je mesec sklapanja poslova isključivo vezan za druge države. Saradnja sa Bikom ili Jarcem vam može pomoći oko stabilnosti, organizacije i stabilnosti bilo kog posla kojim se bavite. LJUBAV: Otvoreni ste za ljubav. Vaše emocije bujaju. Puni ste društvenog života koji vas vodi do željene osobe. Imaćete poznanstvo koje može da se pretvori u strast. Udvaranje direktno ćete ostvariti kroz jednu upornu Vodoliju, koja deluje hladno ali odlično ima razvijen strateški sistem za osvajanje. A Lav sa kojim duži period komunicirate može da vam priušti iznenađenje. U svakom kontaktu sa partnerom pokažite raspoloženost i dobru volju. Ako ste vi u braku, vezi željni ste promena, dok oni koji su u braku svog životnog sautnika nagrađuju nekim lepim putovanjem. ZDRAVLJE: Čuvajte gornje ekstremitete.

RAK

POSAO: Situacija se smiruje i poboljšava nekim čudnim tokom. Vaša intuicija bolje radi nego ikad. Imate podršku saradnika u znaku Blizanci, Rak, Jarac ili Lav. Inostrane kompanije žele da sarađuju ali ne pokazuju dovoljno poverenja. Ako ste žena Rak onda je za vas najbolje da sarađujete sa ženama iz znaka Ribe, Devica ili Jarac. Od njih imate dobre ideje i finansije. Ukoliko ste muški Rak, onda ste sami sa sobom, ali ne zadugo jer možete imati podršku inostranog partnera kroz novac. Dobar termin od 12. juna za pozitivne promene.  LJUBAV: Za one koji su u braku , ovo je početak rasčićavanja odnosa. Partner nije iskren već duži period i vama to jako smeta. Želite potpun odnos, a to će vam se desiti od druge polovine meseca juna kada se i završava vaša agonija. Slobodni Rakovi imaju bolju energiju. Posle psihičke napetosti i stalnog pritiska da moraju po svaku cenu imati nekog pored sebe, stvari se menjaju ne planirano. Snaga i unutrašnja sigurnost postaju saveznici ovom sazvežđu a udvaranje i lepe trenutke sa Lavom, Bikom, Ribom ili Škorpijom možete imati već od druge nedelje meseca juna. Iskoristite svoju pozitivnu i mladalačku iskrenost. ZDRAVLJE: Stomačni problemi izazivaju nervozu.

LAV

POSAO: Konačno se bliži kraj jednoj etapi, posle koje možete da odahnete. Uradili ste dobar posao i očekujte najbolje. Puni ste utisaka i dobrih vibracija. Saradnici su na vašoj strani a tokom juna možete da očekujete više putovanja kroz inostranstvo. Imate dobru saradnju sa Ovnom jer vas on podržava u svakoj nameri u kojoj ste se pokrenuli. Imaćete i prijatelje sa kojima planirate posao i više angažmana tokom meseca. Saradnja sa Škorpijom ili Strelcem daje kontakt sa inostranstvom. Vikend dobar za put, izbegavajte noćnu vožnju i noćni posao. Najbolje je od svega novac. Sreća vas prati tokom meseca i sve dobro vas i dalje očekuje.  LJUBAV : Slobodni imaju problem sa odlukom. Mnogo simpatija oko vas. Vi ste osoba koja nema mira kad je ljubav u pitanju i sigurno je da ćete imati i ovog meseca uspeha u udvaranju. Jedna Vaga vas vreba, prati, želi pored sebe. Još ako ste u braku ili vezi pa vam je partner Vaga, nećeti biti mirni. Prati vas u stopu. Pokušajte da izbegnete sukob vašim šarmom i ljubaznošću. Oni koji su u braku mogu da očekuju još neku posetu. Zapravo postoji mogućnost da se pojavi ili stara ljubav ili paralelna veza. ZDRAVLJE: Problem sa kostima.

DEVICA

POSAO: Olakšanje na polju komunikacije sa saradnicima. Jedan Bik je uz vas. Morate da slušate šta drugi rade i kako se ponašaju. Dobar posao tokom meseca u četvrtak. Utorak ili sreda poslovni put. Oni koji se bave administracijom, komunikacijama, moraju da povedu računa ako sarađuju sa vodenim znakovima, Rak, Ribe, Škorpija. Juni će vam biti veom promenljiv mesec, može se desiti da skačete sa jednog posla na drugi, pa i ne znate šta da se dešava, ali ipak ovo je nešto što vi volite a volite da vam se dešavaju promene.   LJUBAV: U ljubavi nema pravila. Ili si "živ" ili nisi. Device ponekad preteruju u svojoj analizi i zahtevima, pre svega. Imate udvarače o kojima drugi sanjaju, a vama su dati na tacni,. Opustite se... Budite u društvu Škorpije, Vodolije ili Vage to će vam pomoći da se oslobodite i prepustite čarima emocija. Oni koji su u braku ili vezi imaju manji problem dosade i prezasićenosti. Tražite nova uzbuđenja koja su već počela da se dešavaju. Budite oprezni jer možete da se zaljubite neplanirano. ZDRAVLJE: Ovo je mesec kada se vreme menja, pa možete biti nervozni ili imati problem pritiska.

VAGA

POSAO: Ispred svega posao i saradnja sa osobama koji rade i žive u inostranstvu. Verovatno kretanje i put vas čini jačim i sposobnijim da možete da se oslonite na sreću i svoju snagu koja je neprocenjivo jaka. Sredina meseca vam može biti posebno dinamična ukoliko planirate put ili saradnju sa drugim državama. Ako birate znake sa kojima možete da ostvarite dobre poslovne kontakte i vizije onda je to svakako Ovan, Jarac ili Strelac. Trebalo bi da nekog od njih poslušate za savet. Imate dobre poslove kada rad vezan za zanat, salone kozmetike, prodaje raznih suvenira...  LJUBAV: Možete uživati u ljubavi pored partnera na jezeru, moru, nekom spa centru,... Uvek je lep osećaj kada imate zajedničku ideju za zabavu i provod. Oni koji su slobodni mogu biti okruženi dobrim i pravim prijateljima preko kojih upoznaju osobu punu vrlina ali i stabilnosti. Oni koji su u braku ili vezi mogu pretrpeti izvesnu ljubomoru od strane partnera i biti na nekoj vrsti nervne napetosti. Vaga je takav znak koji trpi, a ipak voli da bude slobodna, pa će i ovog puta biti više sreće da se okonča ono što nije dobro za oboje.   ZDRAVLJE: Dobra energija za sada. Čuvajte se prehlada.

ŠKORPIJA

POSAO: Dosta dobar mesec za sve koji žele da putuju ili pokreću posao koji je vezan za zabavu, sport, muziku, umetnost... Ako ste imali problem sa novcem i povratak duga onda ste sigurno bili u zabludi ljudi sa kojima ste sarađivali. Morate biti tokom meseca otvoreniji i pokrenuti ljude oko sebe. Ponekad ste suviše blagi, ponekad prestrogi. Novac od kraja meseca, ako imate dugove biće vam vraćeno. Posebno ako ste imali i pravnih problema pa sada razrešavate situaciju. Sarađujte sa zemljanim znakovima posebno sa Devicom, a za pravne probleme pomoć tražite od Jarca.  LJUBAV: Bićete opterećeni. Morate da nađete mehanizam oslobađanja od dosade ili ustaljenosti. Mada će mnoge Škorpije provesti van kuće više vremena nego u samoj zajednici. Slobodni imaju aspekte za izlaz i provod. Ako ste u okruženju Vage, Ovan, Bik ili Ribe moraćete više energije da uložite u udvaranje. Ovo su sve osetljive i vrlo zahtevne osobe. Pred kraj meseca očekujte iskren susret sa puno emocija.   ZDRAVLJE: Dosta vremena treba da se pokrenete i odete kod lekara kada se stvori problem. Ovaj mesec problem sa žlezdama, ali rešivo stanje.

STRELAC

POSAO: Dosta dobar mesec za novac i pokretanje posla vezan za turizam, ugostiteljstvo i organizacijom zabava. Oni koji imaju nameru da menjaju svoj status neka ostave za naredni period, i dalje neka rade šta su radili. Saradnja sa Škorpijom ili Vagom može doneti uvećanje budžeta. Posebno ako se budete aktivirali na polju komunikacija druge nedelje meseca možete očekivati poboljšanje na polju saradnje i opšteg uvećanja posla. Oni koji se bave turizmom neka obrate pažnju na papire u trećoj nedelji meseca.  LJUBAV: Vi ste pravi zavodnik bilo da ste muški ili ženski Strelac mnogi "luduju" za vama. Zaista umete da napravite preokret u svom i životu drugih. Lep mesec za sve slobodne. Puno poznanstava, ali teško možete da odaberete ko vam se dopada. Morate da nađete meru. Često idete iz veze u vezu. Oni koji imaju brak, vezu, mogu da očekuju stabilnost u odnosu sa partnerom posle dužeg perioda. Ako ste u vezi sa Vagom ili Bikom imaćete divne trenutke tokom meseca.   ZDRAVLJE: Imate problem sa nogama, kukovima.

JARAC

POSAO: Mesec koji mora da donese susrete i sastanke za dalji plan u radu. Važno je da imate vaš sistem rada i da ste okrenuti svojim idejama. Uspeh neće izostati. Možda bi trebalo da menjate delatnost. Ako želite da menjate posao onda neka to bude pred kraj meseca. Ukoliko želite napredak onda je to pred kraj meseca. Imaćete u jednom trenutku mnogo ponuda, možda se nećete moći odlučiti kojim putem da idete ali ipak slušajte glas svog srca.  LJUBAV: Možete uživati u ljubavi sa osobom koja nije slobodna. Kako ste i vi u braku ili vezi razumećete jedni druge. Oni koji su sami mogu da očekuju udvaranje Strelca ili Vage. Strelac vas gura na kretanje i dinamiku dok će Vaga da vam pruži nežnost i lepa osećanja. Možda i odete na neki izlet u inostranstvo. Potrebno vam je durženje i promena. Imate česte periode zatvorenosti, ali je sada vreme da se oslobodite.  ZDRAVLJE: Disajni putevi osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Vezani ste za ljude sa kojim radite i ne biste podneli da se vrtite oko nekih novih osoba. To koliko volite toliko i ne, jer sada je vreme da radite sa osobama koji su samo vama poznati . Novac očekujete iz dana u dan ali morate da sačekate bolje aspekte koji će se desiti tokom druge polovine meseca. Posebno dobri aspekti od 12. Juna kada se očekuje bolji posao i veća zarada. Saradnja sa Lavom ili Škorpijom bi mogla biti od koristi. LJUBAV: Ukoliko ste izabrali da budete sami niste pogrešili. Vaša prava priroda i ide ka samoći. Često ste umorni od drugih. Ali imate iznenadni susret u jednom društvu krajem prve polovine meseca. Osoba će vas sigurno oduševiti je rođena u znaku Ribe ili vama omiljenog znaka Strelac. Možda se odvažite pa negde otputujete. Oni koji su u braku mogu biti puni razumevanja za napor koji partner ulaže, kako bi brak uspeo.  ZDRAVLJE: Mislite pozitivnije. Možete imati problem srca, pritiska.

RIBE

POSAO: Vreme koje provodite u zatvorenom prostoru ne dopada vam se. Gubite snagu, zdravlje ali i intuiciju koja vam je mnogo važna. Sarađujte sa osobama koje su nadahnute i koje imaju posebnu viziju života, ne vode klasičan stil "preživljavanja". Vi ste dobri za druge često više nego za sebe. Novac vam je besprekorno potreban i to je nešto što morate da završite kako biste dalje ulagali u nove projekte koji vam se otvaraju posebno od kraja meseca. Verovatno ćete sarađivati sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom. Svako ko ima autoritet ili bilo kakav uticaj je dobro došao u vaš tim.  LJUBAV: Imete dovoljno sreće da se upoznate sa osobom koja vam se dopada duži period. Ovo pretenduje lepoj vezi. Ta osoba ima zanimljiv karakter pored koje nećete imati dosadu već samo napredak i dobre ideje. Verovatno ćete imati poziv bivše ljubavi i pokušaj da se vratite toj vezi, ali može biti bezuspešno. Zauzeti mogu da računaju na hirovitost i nestabilnost partnera, ali se sve menja do kraja meseca. Partner postaje stabilniji. A vi imate više volje i želje za zajednicom.
ZDRAVLJE: Potrebno je uraditi analize, zbog virusa...

Tekst: Lepa&Srećna