OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za posao, pa ako možete najbolje bi bilo da ovaj period iskoristite za odmor. LJUBAV: Niste usaglasili svoje emocije. Moguće je da će svaka sitnica da vas izbaci iz takta. Ako ste već dugo nezadovoljni pored te osobe, razmilite o promeni. ZDRAVLJE: Opustite se uz čašu crnog vina ili u društvu dragih prijatelja.

BIK

POSAO: Imate da obavite još par stvari tokom prve polovine dana i nakon toga možete da uživate.   LJUBAV:Partner vam šalje pomešane signale. Ne igrajte se pantomime, nego lepo pitajte u čemu je stvar. Izađite negde u provod zajedno večeras.  ZDRAVLJE: Manji problemi sa disajnim putevima.

BLIZANCI

POSAO: Neko će od vas danas tražiti neku manju sumu novca na zajam. Nećete odbiti ali niste baš ni rado otvorili novčanik. LJUBAV: Dan je povoljniji za druženje sa prijateljima nego sa partnerom. Večernji časovi su povoljniji za intimne trenutke. ZDRAVLJE: Danas se solidno osećate.

RAK

POSAO: Danas nećete čuti lepe vesti. Moguće su neke komplikacije ili ćete ispravljati tuđe greške.  LJUBAV: Najbolje bi bilo ako biste sa partnerom pobegli od svakodnevnice negde izvan grada. U svakom slučaju preporuka je da provedete noć zajedno.  ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama, osetljivi ste danas.

LAV

POSAO: Ako danas budete pokušavali nešto da promenite, napravićete još veću grešku.  LJUBAV: Niste zainteresovani za izlaske. Ne biste ni trebali da se forsirate. Oni koji vas vole će vas razumeti. Neka tako ostane, kako je.  ZDRAVLJE: Mirujte danas.

DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste poslovnim ishodom, pa ćete se verovatno častiti tako što ćete sebi kupiti neku sitnicu ili nešto od garderobe.   LJUBAV: Dobro se osećate i partner to vidi. Veče provedite u zajedničkom društvu, u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: U poslednji čas vam neko može dati nove obaveze i zaduženja tako da ćete tokom dana dobar deo vremena provesti u poslovnom okruženju.  LJUBAV: Partneru nešto smeta. Mogući su konflikti… Ne želite da se dovodite u stresnu situaciju i ignorišete provokacije.  ZDRAVLJE: Zbog nervoze otežano disanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ćete imati dosta posla. Moguće je da će se pojaviti sasvim neočekivano neka nova ponuda za biznis i nećete je propustiti.  LJUBAV: Stojite čvrsto na zemlji i niste trenutno toliko zainteresovani za avanture.  ZDRAVLJE: Opustite se šetnjom pored reke ili uz toplu kupku.

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana zaista nema nekih važnih dešavanja. Ako dođete na posao, imaćete osećaj da gubite svoje vreme.  LJUBAV: Provedite što je moguće više vremena sa partnerom. Veoma povoljan dan za sve vrste užitaka.  ZDRAVLJE: Neko iz porodice vas malo brine. Emotivna uznemirenost, ubrzan rad srca.

JARAC

POSAO: Danas dobijate očekivanu pozajmicu ili finansijsku pomoć. Moguće je da će novac doći i preko partnera.  LJUBAV: Raznežili ste se. Pravite velike planove. Nije još sve idealno ali želite da se potrudite oko voljene osobe i da joj ugodite.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi i osetljive oči.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan dan za vas. Neće biti važnih preokreta, ali možete imati po neki poslovni sastanak čak i danas. LJUBAV: Onaj koga ste izabrali sada očekuje vašu punu pažnju. Tokom vikenda vam izgleda nema mrdanja od voljene osobe.   ZDRAVLJE: Hronične tegobe, bolovi u kostima i zglobovima.

RIBE

POSAO: Verujete da možete da ubedite osobu koja vam je potrebna za saradnju. Danas ćete u toj nameri imati sreće. LJUBAV: Na ovom polju ste malo nestabilni trenutno. Dali ste neko obećanje na koje ste zaboravili pa je sada partner neraspoložen. ZDRAVLJE: Danas je solidno stanje na ovom polju.

Tekst: Lepa&Srećna