Dnevni horoskop za 17. april 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Već duži period su aktuelne nagle promene u poslovnom okruženju. Danas ste pobednik, jer od tih promena vi samo profitirate. LJUBAV: Menjate staro za novo. Već nemate strpljenja za stalne prepirke. ZDRAVLJE: Česti problemi sa bolom u glavi.

BIK

POSAO: Svi vas slušaju, dok je na vama da samo uživate u stečenom statusu među saradnicima. LJUBAV: Slobodni imaju prilike da malo budu sami i razmisle o svojim nedostacima. Oni u vezi ili braku uživaju u stabilnoj atmosferi. ZDRAVLJE: Preumorni ste.

BLIZANCI

POSAO: Danas ste rešili da ostavite obaveze za neki drugi dan. Pazite se samo da ne preterate, moglo bi dovesti do ogovaranja na radnom mestu. LJUBAV: Jedna, druga, treća simpatija. Vama nikad nije dosadno u ljubavi. ZDRAVLJE: Izađite u večernju šetnju.

RAK

POSAO: Danas ste vredni i predani poslu. Završavate nekoliko zadataka odjednom, pa time ostavljate pozitivan utisak na kolege. LJUBAV: Uživajte u porodičnoj atmosferi sa partnerom. Potpuno vam je predan. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

LAV

POSAO: Osećate se ushićeno, poletno. Zato možete da izdržite više nego iko drugi na ovom radnom mestu. LJUBAV: Čini se da uživate u ovom danu sa voljenom osobom. Slobodni Lav može da očekuje novo poznanstvo. ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

DEVICA

POSAO: Odličan dan za napredovanje. Ugrabite priliku koja je pred vama, možete poboljšati i trenutno materijalno stanje. LJUBAV: Trenutno ste u fazi malodušnosti. Nemojte se čuditi što vam je partner nezadovoljan. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe kao posledica virusa.

VAGA

POSAO: Uspešan dan za sve Vage. Polako postajete zadovoljni statusom koji ste stekli. LJUBAV: Niste zadovoljni partnerovom okupiranošću poslom. Sumnjate na preljubu. ZDRAVLJE: Dosta dobro, bez većih tegoba.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ste prenatrpani obavezama. Nekad vam se čini da radite za sve oko vas. LJUBAV: Osoba iz prošlosti će se pojaviti iznenada. Nostalgični ste, uznemireni. ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste i umorni.

STRELAC

POSAO:  Podrška planeta, dobrih aspekata da održite tempo kojim radite. Teško da neko može da isprati vaš ritam. LJUBAV: Više ljubavi. Nikako da se zaustavite. Razmislite da ostanete s nekim pošto ga osvojite. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

JARAC

POSAO: Neki neočekivani poziv dovodi do preokreta u već dobro organizovanom kolektivu. LJUBAV: Danas vam je zanimljiv dan sa partnerom. Očekujte da vas iznenadi. ZDRAVLJE: Bol u leđima.

VODOLIJA

POSAO: Brzopleto donosite odluke, sačekajte neko vreme, pa onda povucite pravi potez, u suprotnom imaćete finansijske gubitke. LJUBAV: Partner vas ne razume. Ne krivite ga, ionako ne znate šta hoćete. ZDRAVLJE: Preplavljuje vas osećaj umora.

RIBE

POSAO: Poslovni uspeh u sferi umetnosti. Imate saradnju sa čovekom koji zna šta je najbolje za vas. LJUBAV: Zadovoljni ste vezom u kojoj ste, trudite se da održite pozitivnu atmosferu. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna