OVAN

POSAO: Budite spremni na kompromise, ustupke. Zbegavajte loše izjave, reči. Vi ste neko ko nadahnjuje. LJUBAV: Imate danas nešto važno da raščistite sa voljenom osobom. To je dobro, da biste bili spremni za novogodišnju noć.ZDRAVLJE: Kritičan da za one sa bolovima u nogama.

BIK

POSAO: Odlično znate kako da upotrebite svoj rukovodeći položaj. Danas samo pravite plan. Od naredne sedmice već ćete da date instrukcije. LJUBAV: Odličan dan za sve emotivce, sanjalice, romantike. Imate divan dan kao i veče sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Mislite samo na dobro.

BLIZANCI

POSAO: Nemarnost, neorganizacija. Više ste nezadovoljni nego što vam se ne radi. Promenite kurs poslovanja, imaćete više uspeha. LJUBAV: Očekujete dobar provod, dobru noć večeras. Blizanac u braku smišlja kako da izađe iz kuće izbace iz sebe negativno. ZDRAVLJE: Pomalo vaša nervoza se prenosi i na okruženje.

RAK

POSAO: Odličan dan za poslove sa morem, brodovima, putovanjima u daleko inostarnstvo. Iskoristite pomoć jednog Blizanca ili Ribe. LJUBAV: Emotivnu vezu imate sa Ribama ili Škorpijama. Ta veza vam najviše prija, puna je iskrenih razmena osećanja. To je vaš teren. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

LAV

POSAO: Danas ćete sebično da čuvate svoje ideje, planove. Iako je možda bolje da podelite sa vašim saradnicima, ipak držite se svog unutrašnjeg glasa. LJUBAV: Budite prisniji sa voljenom  osobom. Manje pričajte o poslu više o ljubavi. Značiće i jednom i drugom. ZDRAVLJE: Problem sa nervima, posebno noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Možda ste se uspavali ili nemate dovoljno energije. Šta god daje, navalite na rad i sve ćete to već nekako srediti po dobrim standardima. LJUBAV: Kontrola voljene osobe nije potrebna. Nemate tajni ni suparništva. Sreća vam predstoji. ZDRAVLJE: Potrebno je da obratite pažnju na čulo vida. Problematično duži period.

VAGA

POSAO: Danas super dan za sve koji žele popularnost. Posebno ako se bave umetničkim poslom. Ukoliko ste u kancelariji onda saradnja sa poznatom kompanijom. LJUBAV: Ništa manje nije bitna ta popularnost ni za emotivan život. Slobodni će biti omiljeni u društvu. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste u finansijskim problemima. Biće to dan kada možete da uradite nešto i za druge. Mnogi će vam biti zahvalni. LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, onda zanemarujete potrebu partnera. Posvetite se više voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Mnogo se psihološki opterećujete zbog novca. 

STRELAC

POSAO: Dobra jutarnja energija za zaradu. Osećate to. Sposobnost da radite sve što zamislite. Poslovni partneri su navikli da ste uvek kreativni. LJUBAV: Najbolje bi bilo da ste u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za učenjem, znanjem, putovanjem, poslovima koji zahtevaju kretanje. ZDRAVLJE: Više nogo dobro.

JARAC

POSAO: Mnogo energije ulažete u tome da zaradite veliki novac. Imate sve šanse da se povežete sa svetom i to nikako ne ispuštajte. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni onda vas iritira jedna Vodolija. Preterano se udvara i ruši vaš unutrašnji mir. ZDRAVLJE: Važno je da se pazi na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Maštoviti ste danas. To je odlično za nekog poput vas, ko zna da koristi metafiziku u svemu, pa i u poslu kojim se bavite. LJUBAV: Borite se sa unutrašnjim strahovima. Sviđa vam se neko iz vašeg okruženja, posla…ali nikako da se ohrabrite. ZDRAVLJE: Pazite noću dok vozite. Više koncentracije.

RIBE

POSAO: Mešate dve energije. Jedna je posao, druga emotivni život. To nije dobro za poslovanje. Stabilizujte se. LJUBAV: Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Potražite pomoć prijatelja koji je veštiji od vas u ljubavnim igrama. ZDRAVLJE: Stres rešavajte vežbama.