Najlepši nakit koji žena može imati na rukama je svež manikir!Lepo nalakirani nokti mogu da izgledaju bolje od dijamanata i bisera, a pred Novu godinu odaberite boju i izgled manikira koji će delovati svečano.

Pritom, samo tinejdžerke mogu sebi opušteno da dozvole da "crtaju" Deda-Mraza i jelkice po noktima. Ako već prvih dana po praznicima radite, bolje je da se odlučite za manikir koji može da se nosi i posle novogodišnje noći.

Najbolje je da se odlučite za klasiku, sa malom notom veselosti. To može biti pokoji dašak zlata, efektna linija ispod večitog "frenča" ili naročito odabrana nijansa zbog koje će vas svi pitati - koji je to lak?

manikir crveni lak za nokte 3-min.jpg
Instagram / oneul_nail04 

Naravno, prvi predlog je crvena boja. Majstori nejlarta savetuju jarkocrvenu, koja podseća na boju odore Deda-Mraza, ali divno će izgledati i karmincrvena kao i tamna boja vina. Ako želite mali novogodišnji dodatak, to može biti po jedna zlatna linija na ponekom noktu ili samo grupa cirkona na odabranom prstu. Takođe, jedan sloj srebrnog praha između dva sloja crvenog laka, daće poseban, disretan sjaj. Pogledajte!

Uz crvenu, uvek interesantna i ženstvena je ružičasta boja, s tim što za praznike možete dodati i neki srebrni detalj poput zvezdice ili preliv šljokica po krajevima nokta. 

Konačno, frenč ni ove Nove godine neće izostati, a predlog je da ga oivičite crnom ili srebrnom za neobičan efekat. Takozvani "skini" frenč je i hit cele ove godine, pa bi bilo sjajno da s njim uđete i u novu 2023. godinu! Pogledajte predloge u galeriji slika.

Instagram / oneul_nail04, Instagram / non.052 Efektne boje i detalji za manikir

Tekst: Lepa&Srećna