OVAN

POSAO: Realizaciju posla koji ste planirali danas ostaće za narednu nedelju.  LJUBAV: Problemi sa finansijama. Partner je nervozan zbog toga.  ZDRAVLJE: Ako ste imali ranije problem sa tiroidom, proverite je sada.

BIK

POSAO: Razmišljate o poslovima koji nisu legalni. Nikako to ne radite u današnjem danu. Loša pozicija planete Mesec.  LJUBAV: Tajne ljubavi, avanture, inspiracija. ZDRAVLJE: Hormonski status ispitati.

BLIZANCI

POSAO: Posao sa robom, proizvodima koji su povezani sa dalekim krajevima.  LJUBAV: Imate susret na nekoj proslavi sa osobom u znaku Bika.  ZDRAVLJE: Venska cirkulacija loša.

RAK

POSAO: Sudbinu doživljavate teško ako nije sve po vašoj zamisli. Novac nije problem već vaš stav o njemu.  LJUBAV: Spremni ste da menjate svoj emotivni život. Samoća vas nervira, ali je potrebno pokrenuti se.  ZDRAVLJE: Nervoza uvećana.

LAV

POSAO: Konkurencija je velika, ljubomora na sve strane. Pokušajte da vas to previše ne dotiče.  LJUBAV: Zadovoljni ste brakom i odnosom u njemu. ZDRAVLJE: Srce pregledati.

DEVICA

POSAO: Radite poslove koji donose brzu zaradu. Neka je i neki zanat ali donosi priliv keša - odmah. LJUBAV: Poznat vam je život u izolovanom prostoru, samoći, bez ljubavi i emocija. Imate susret sa Rakom. Neka vam pokaže put ljubavi.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Potrebna su vam nova iskustva, novi ljudi. LJUBAV: Popravite komunikaciju. Niko nije omiljen kada pokazuje namrgođenu facu.  ZDRAVLJE: Potrebna vam je masaža.

ŠKORPIJA

POSAO: Skloni ste da mislite racionalno a postupate emotivno u odnosu sa ljudima. Odlučite kojim putem idete. LJUBAV: Velika ljubav pred vama. Prihvatite taj izazov. ZDRAVLJE: Opustite se.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da budete produktivni. Oni koji rade u velikim kompanijama imaju dobar finansijski dan.  LJUBAV: Vi ste sada u situaciji da birate. Možete da budete sami ili da imate partnera koga odaberete.  ZDRAVLJE: Proverite čulo vida.

JARAC

POSAO: Odgovorst je najvažnija osobina koju imate. Sve držite u rukama sami.  LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju susret na kraćem putovanju.  ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno vam je pre svega poštovanje od strane onih koji rade sa vama. Potrudite se da pokažete svoj autoritet.  LJUBAV: Ako ste u braku onda lep dan za Vas. Ukoliko ste slobodni imaćete problem u komunikaciji sa jednim Bikom.  ZDRAVLJE: Čuvajte noge.

RIBE

POSAO: Dobar dan za one koji se bave bankarstvom ili nekretninama.  LJUBAV: Odmorite se od veze u kojoj ste bili. Ne trčite odmah u sledeći zagrljaj.  ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna