Nije nam lako već neko vreme otkako je Mars krenuo retrogradnim hodom, tvrde astrolozi, a na sve to dolazi i takozvani Krvavi Mesec. Pun Mesec i pomračenje su moćni fenomeni i veruje se da mogu da okrenu život "za 180 stepeni".

Na dan 8. novembra, on će biti u znaku Bika, a uticaj može biti i prilično destruktivan. Međutim, poznavaoci horoskopa kažu da to tako izgleda na površini, ali da je sve "deo većeg plana". Tri znaka su na najjačem udaru.

Bik

Pomračenje Meseca u vašem znaku donosi dubinsku promenu u vašoj energiji, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Doživećete veliko "buđenje", mogućnost ulaska u potpuno novi svet. Haotična metamorfoza može da, donekle, ugrozi vaše uhodane i dogovorene obaveze.

Vama možda prethodi i raskid, naročito ako je veza bila samo "fasada" bilo radi očuvanja prividnog mira ili - još gore - manipulativnog održavanja kontrole.

Vaga

Da li da prihvatite ponudu ili ne? To je vaše glavno pitanje. Osećate kako u promenama koje bi ona izazvala ima i neke nelagode. Ipak, uticaj Severnog mesečevog čvora vas tera na postavljanje potpuno novih temelja, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom planu.

selfi.jpg
Shutterstock  

Isto važi i za one koji se osećaju nesigurno ili se pribojavaju finansijskih opterećenja. Pravilan izbor može vam doneti potpuno novi izvor prihoda.

Vodolija

Kad se zagledate u sebe i zamislite nad onim što vam donosi emocionalno ispunjenje, šta je to što vam prvo padne na pamet? I da li je profesionalni put koji ste odabrali u skladu s tim? Razmislite dobro o odgovoru i ne opirite se ako zaključak znači da morate da prekinete neko uobičajeno ponašanje.

Zaboravite na strah i pratite svoj osećaj, to je poruka astrologa za period koji sledi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna