OVAN

POSAO: Osećaj da ste puni energije remeti rad vašeg okruženja. LJUBAV: Ne vi nećete ljubav danas, samo vas zanima sek*. ZDRAVLJE: Nemojte usmeravati mračne misli prema neprijateljima.

BIK

POSAO: Uhvatite se u koštac sa problemima koji slede, a nisu laki za rešavanje. LJUBAV: Pomalo vas muče crne misli, to vas dira u srce i ne popušta nikako. ZDRAVLJE: Preporuka da posete gastroenterologa.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam potrebno da drugi kažu da li je nešto dobro ili ne. LJUBAV: Početak hladnijeg perioda za vas. Ne možete nikako da pronađete pravi način komunikacije. ZDRAVLJE: Zglobovi otečeni.

RAK

POSAO: Danas ste veoma sigurni u svoje stavove i ne dozvoljavate da vas bilo ko prekida u izlaganju. LJUBAV: Rakovi koji nisu u vezi imaju šanse da započnu nešto novo. ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

LAV

POSAO: Potreban vam je poslovni partner koji je praktičan i usmeren ka stabilizaciji, to će biti osoba rođena u znaku Raka. LJUBAV: Ako niste u vezi, potražite nekoga koje u vašem poslovnom okuruženju. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

DEVICA

POSAO: Imate dobre ideje i možete da računate na razmenu sa klijentima i saradnicima. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja često putuje. Niste previše zajedno.  ZDRAVLJE: Osetljivi orgrani jetra i pankreas.

VAGA

POSAO: Imate jak otpimizam i jak duh. Vaša ličnost zrači i privlači jake poslovne klijente.  LJUBAV: Partner sa kojim delite život je tvrdoglav. Pokušajte da ga urazumite.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da učite iz prethodnih lekcija i iskustava. Imate šansu da tokom nedelje popravite odnos sa važnim poslovnim klijentima.  LJUBAV: Od novog poznanstva očekujete previše, osoba sa kojom ste je nedozrela.  ZDRAVLJE: Ne razmišljate o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom jedna Devica vam može pomoći.  LJUBAV: U vašem domu može nastati svađa bez potrebe. Potrudite se da rešite to na diplomatski način.  ZDRAVLJE: Ishranu svedite na razumnu meru.

JARAC

POSAO: Ko se bavi naučnim radom, istraživačkim radom imaće uspeha u tome.  LJUBAV: Najvažnije su vam emocije i tu pokazujete stabilnost.   ZDRAVLJE: Imate jaku psihu.

VODOLIJA

POSAO: Delujete kao neko ko razume sve i poznaje razne profesionalne probleme. LJUBAV: Osećate opuštenost i komotno ponašanje u vezi. Nemate težih aspekata.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Putovanja su povezana sa poslom koji radite. Tu je šansa da zaradite više nego što očekujete. LJUBAV: Emotivno ste stabilni i partner može biti siguran u vašu emociju.  ZDRAVLJE: Bićete zdaraviji ukoliko manje mislite o bolestima.  

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna