Kad god se najavljuje pomračenje Sunca, astrolozi kažu da je to "poziv na buđenje" koji nam upućuje Univerzum. Na dan 25. oktobra nas čeka delimična eklipsa u znaku Škorpije, neustrašivog i misterioznog znaka koji će doneti mnogo strasti.

U poravnanju sa Suncem je i Venera, planeta romanse i ljubavi, pa su mogući raznorazni potresi, naročito na emotivnom planu. Svim znakovima horoskopa se savetuje posebna pažnja prema partneru, a evo koja situacija je najopasnija i koji znaci će biti najugroženiji.

Kažu da je dan pomračenja Sunca najbolji trenutak da započnete nešto novo ili da donesete odluku o tom početku. Setite se - svaki novi početak nastaje na kraju nekog prethodnog početka, pa zato ne treba žaliti za onim čemu rok ističe. Astrolozi kažu danas kosmos tada opominje da se oslobodimo svega onog što nam ničemu ne služi, što nas vuče unazad. Ako to ne uradimo, nećemo biti u stanju da primimo novu energiju. Tri znaka će biti i pod dodatnim pritiskom.

Škorpija

Nije vam lako sa eklipsom u vašem znaku, ali ako iko može da izdrži taj talas energije, to ste vi. Moguće su snažne turbulencije na emotivnom planu, kao i promena na poslu. To znači i mogućnost novog zaposlenja, ali i selidbe koja će biti profesionalno uslovljena. Možda vam nova pozicija deluje vrlo daleko, ali pokazaće se da to nije loša ideja.

posao-shutterstock
Shutterstock  

Bik

Vama se sprema nekoliko potresa, jer posle delimičnog pomračenja Sunca, dolazi uskoro i pomračenje Meseca u vašem znaku. Očekujte unapređenje, povišicu, talas energije, ali su moguće i teške vesti i bolest u familiji. Uprkos svim događajima, ostanite verni sebi, pratite svoje srce i ne dozvolite da bilo koji događaji utiču na vaše poverenje u sebe.

Vaga

Glavna polja koja su vama važna u ovom periodu su novac, stabilnost i osećaj pripadanja. Zato se posvetite porodici i prijateljima, uspostavite neke pokidane veze. Sredite finansijska pitanja, izbegnite veće troškove.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna