Dnevni horoskop za 15. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Predlog da uložite novac u posao koji ima vezanost za izgradnju ili nekretnine. Dobra zarada sa Lavom ili Blizancima. LJUBAV: Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

BIK

POSAO: Dosta toga zavisi od vas. Imate promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada. LJUBAV: Mislite o ljubavi i to novoj, želite promenu. Poznanstvo sa harizmatičnom Vodolijom. ZDRAVLJE: Nervoza vas prati.

BLIZANCI

POSAO: Posvećenost radu, idejama zahvalite vašoj dobroj mentalnoj energiji. Saradnja sa Ribama odlična. LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. ZDRAVLJE: Osećaj sigurnosti jak.

RAK

POSAO: Mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste sposobni u svom radu. LJUBAV: Partner je neko ko vam daje sigurnost i zbog njega dosta uspeha imate u životu. Sreća je na vašoj strani. ZDRAVLJE: Osetljiva vam je koža.

LAV

POSAO: Razmišljate i radite unapred. Saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma spešna. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. ZDRAVLJE: Napetost.

DEVICA

POSAO: Odličan dan. Imate sve uslove da uspete. Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. LJUBAV: Poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg grada, države u kojoj živite. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Saradnici užurbano rade na svojim projektima a vi ih pratite. Energija je dobra i svi osećaju. LJUBAV: Površnost je nešto što se ne dopada partneru, unesite emocije. ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu kičme.

ŠKORPIJA

POSAO: Mnogi od vas kreću na novi posao. Osećate se dobro u vezi sa tim i nemate nikakvih bojaznosti da nećete uspeti. LJUBAV: Donostite važno ličnu odluku. ZDRAVLJE: Osećate se kao da ste ponovo rođeni.

STRELAC

POSAO: Danas je povoljan dan. Puni ste energije, rado prihvate izazove. Kupovina prodaja sve dolazi u obzir. LJUBAV: Vi i vaš partner danas može da osvojite ceo svet, ništa za vas nije nemoguće. ZDRAVLJE: Obratiti pažnju na sinuse i arterije.

JARAC

POSAO: Okrenuti ste budućnosti, intuicija vam odlično radi. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. LJUBAV: Komunikacija je bez histerije i sitnih reči. Verujete u napredak svoje veze. ZDRAVLJE: Loš metabolizam. Tinkture mogu biti od pomoći.

VODOLIJA

POSAO: Širokog srce uz osmeh svima se obraćate, baš je lepo je raditi u vašem prisustvu. LJUBAV: Tražite nekog sa kim bi mogli da to podelite. Svako nađe svoju polovinu. ZDRAVLJE: Preopterećena leđa, gornji deo tela.

RIBE

POSAO: Veseli ste, prenosite pozitivu na saradnike. Mnogo im znači vaš optimizam. LJUBAV: Vreme provodite zajedno. Romatično je. ZDRAVLJE: Vreme je za kardiologa, sistematski pregled, krvna slika.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna